Magazin > VIP
119 ogledov

Zvezdniško prijateljstvo

Marika Savšek, Miki Bubulj, Urška Hlebec
1/2
Ana Fetih
Na poznem zajtrku smo v središču prestolnice ujeli miss Universe 2010 Mariko Savšek, igralko Urško Hlebec in komika Mikija Bubulja.

Trojica zvezdniških prijateljev se je spoznala med snemanjem resničnostne kuharske oddaje Riba na oko in se takoj ujela. Gurmani so se v četrtek zbrali ob slastnem zajtrku in se zmenili za skupni obisk koncerta v Litiji, v Marikinem rojstnem kraju.

Nič kaj zvezdniško so nas povabili za mizo in z nami delili vznemirljive načrte.

Marika Savšek odhaja v Afriko na povabilo Zvoneta Šeruge. "Potovala bova z njegovim motorjem, prva destinacija bo Kenija, sledijo Tanzanija, Zanzibar, Zambija in Zimbabve. Vso pot se bova oglašala prek spleta, Zvone pa bo po prihodu domov napisal tudi knjigo najinih dogodivščin."

Mariko smo povprašali, kaj si o moževi prelepi potovalni družici misli Zvonetova žena Romana Dobnikar Šeruga. "Žena nima nič proti. Zvone že toliko let potuje, da bi brez zaupanja lahko verjetno že zdavnaj zaključila njun dolgoletni zakon," nam je zagotovila Marika.

Urški Hlebec pa je uspelo, kar uspe redkim domačim igralkam. Odigrala je glavno žensko vlogo v filmu domače produkcije: "Trenutno je vse podrejeno promociji novega filma Stanje šoka, ki bo luč ugledal septembra v Portorožu, novembra pa si ga boste lahko ogledali v kinodvoranah. Mislim, da smo naredili zelo gledljiv slovenski film z mednarodno zasedbo. Ravno sva se z režiserjem Košakom vrnila z evropskega filmskega festivala v Paliću, kjer sva pripravljala teren za beograjsko premiero. Tako se znova združujemo s starimi prijatelji," nam je zaupala Urška.

V prihajajočem filmu Stanje šoka je manjšo vlogo odigral tudi Miki Bubulj, ki z zvenečimi igralskimi imeni ustvarja novo komedijo: "Pripravljam novo komedijo z odlično zasedbo: Jernej Kuntner, Nina Ivanič, Alenka Tetičkovič, Maja Martina Merljak, Tina Uršič in Gregor Cesar. Premiero lahko pričakujete konec oktobra."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.