Magazin
30 ogledov

Visoka pričakovanja moških

Obraz je spomladi najbolj izpostavljen. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Če se je do zdaj verjelo, da smo ženske zapletene in ne vemo, kaj si želimo, se je sedaj (končno) izkazalo, da moški niso nič boljši.

Enostavno razlago lahko dobimo že iz enega samega primera. Moški si povečini želijo postavno dekle, brez odvečnih kilogramov, a hkrati jim gredo na živce punce, ki na večerji naročijo le solato.

Britanska raziskava, v kateri so zajeli 3 tisoč moških, je pokazala, da kar devet od desetih moških pričakuje, da bo njihova partnerica pojedla prav takšen obrok, kot ga imajo sami, a seveda mora vseeno biti suha. Prav tako si večina moških želi, da bi njihova partnerica z otroki ostala doma in uživala v vlogi gospodinje, a hkrati jih privlačijo ženske, ki zaslužijo veliko denarja. Hm, malce neizvedljivo, kajne?

Nicole Clowes, ki je izvedla to raziskavo, pravi, da si vsak pri sebi predstavlja idealnega partnerja, tudi moški. "Medtem ko se ženske zavedajo, da je nemogoče pričakovati moškega, ki bo zadovoljil vse kriterije, so moški prepričani, da jih dekle njihovih sanj čaka v bližini," pravi Clowsova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.