Magazin
763 ogledov

Vlekla mi ga je kot za stavo

seksi banana Shutterstock
"Prekleta baraba!" je rohnel Timi sam sredi dnevne sobe. Sosed mu je z novo odločbo prepovedal dozidavo hiše, čeprav se ga sprememba ne bi dotaknila na noben način. Tipično slovensko, ni kaj.

Nejevoljno se je zlil na fotelj in tuhtal, kako bi sosedu uničil njegov tako čudovit vrt, ki ga je vsak dan zvesto okopaval, sadil in se pogovarjal z rožami. Na bruhanje mu je šlo, ko je pomislil nanj.
Jezno je udaril po naslonu za roke in nemudoma dodal še nekaj sočnih kletvic. "Stres ubija," je zaslišal z druge strani sobe. Leno je dvignil pogled in oči so mu v trenutku obstale na prelepi Simoni. Njegovo svetlolaso dekle je bila pohotna petindvajsetletnica, ki ji za soseda ni bilo mar.
S Timijem bi živela tudi v baraki, da bi ga le vsak dan imela na razpolago. Simona je bila poosebljenje lepote v ženskem telesu in je bila želja marsikaterega moškega v njuni bližini. Bila je tako seksi in zapeljiva, da je nekoč premamilo celo Timijevega brata, da se je spustil v flirtanje z njo.

Na družinski proslavi je dolgolasa blondinka v nekem trenutku stopila do njega, mu z desnico segla med noge in pošteno zagrabila za premoženje. Ostal je brez sape in brez besed. Pred očmi so se mu že odvijali prizori z golo lepotičko, kako obdeluje njeno zadnjico in ji mesi čudoviti joški.
Potem pa je Simona še nekoliko zavrtela polno desnico, se povsem približala njegovemu ušesu in zašepetala: "Ljubček, naj ti niti na pamet ne pade, da bi še kdaj poskusil bratu speljati dekle."
Od takrat dalje niti na obisk ni več prišel. Timija to ni skrbelo, saj mu je šel ponavadi precej na živce. Zdaj pa še ta sosed …

Simona je pri vratih stala v vsekakor prekratkem mini krilu in si zavezovala konca srajce tik pod prsmi. Rada je bila videti seksi, tudi kadar se je spravljala za štedilnik in pri vseh ostalih hišnih opravilih. Ničkolikokrat je zaradi tega Timija zaneslo in sta se dala dol na vseh mogočih mestih. Takrat je pomislil, da bi jo najraje nasadil sredi sosedovega vrta, katerega bi potem celega poležala in potacala do nerazpoznavnosti. Šlo mu je na smeh, a ji tega ni zaupal. Raje jo je opazoval pri zapeljivem gibanju z boki, ko se je na visokih petkah zibala proti njemu. Za hip ga je spomnila na neko pornografsko zvezdo. Ko se je zavrtela okoli svoje osi, je še kako dobro videl njena prelepa, čvrsta hlebčka in zdelo se mu je, da je spodaj brez. Ko je sedla v njegovo naročje in je njena lepa ritka pristala v njegovih dlaneh, je bil dokončno prepričan, da ne nosi spodnjic. Pohotno jo je zgrabil za zadnjico in jo potegnil k sebi, da mu je z vročo muco obsedela tik nad prebujajočim se korenjakom.

Sesala mu je ustnice, njeni spretni prsti pa so medtem z lahkoto razpeli njegove hlače in osvobodili že pošteno stoječega tiča. Z roko ga je tiščala k sebi in se z mokro češpljo pohotno drgnila obenj. Njene ustnice so dobile tisto značilno srčasto obliko, se rahlo zatresle, potem pa izginile navzdol. Ni pričakoval, da se bo na njegovega tiča spravila z usti. Bila je gola, češpljica še povsem na njem, potem pa ga je presenetila in se z njegovega naročja spustila na kolena. Njen pogled se mu je vedno zdel najpohotnejši na svetu in tokrat ni bilo nič drugače. Fafanje je spremenila v umetnost in užitki, ki mu jih je pripravila ob tem, se težko merijo s čimerkoli.

Tako dobro se že nekaj časa ni počutil. in ko je pričakoval, da se bo znova povzpela nanj in si nenasitno češpljo napolnila s trdim korenjakom, ga je znova presenetila. Na vseh štirih se je obrnila naokoli tako, da je zadnjico pohotno naperila proti njemu. V glavi se mu je utrgal plaz nepredstavljive potrebe, zato njeni navdušeni kriki, ko jo je naskočil, nikakor niso bili nepričakovani. Upal je le, da jo sliši tudi prekleti sosed.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.