Magazin
995 ogledov

Vonj po morju

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Čeprav je zoprno in hladno vreme, pa občasno moje čute spreletijo okusi in vonji, ki pripadajo morju in obali.

Kot bi bilo včeraj, se spomnim ležanja na plaži na prijetnih 30 stopinjah, okoli mene smeh in razigranost ter šumenje valov, ki prevrača kamenčke tik ob obali. Na novo si podstavim glavo in skozi priprte veke ugledam prizor, ki me povsem prebudi iz zasanjanega sveta lenuhov in užitka. Pred menoj si brisačo namreč namešča dolgonoga lepotica spetih dolgih las, in to počne tako, da svojo zadnjico ves čas napenja proti meni. Zdi se mi, da vidim njeno vročo žemljico, vem pa, da je gospodična videla mene, saj se je ravno v tistem hipu obrnila in se mi nasmehnila. "Hello. Nice day, ha?" Presenečen ji pokimam in od sramu zaprem oči. Po drugi strani pa sem pomislil, da imam srečo, saj se je lepotička odzvala, kot da bi ji bilo moje opazovanje všeč. Iz vode je priletela moja druščina in me odvlekla na pivo, jaz pa sem ves čas zijal preko ograje na hlebčka, ki sem ju opazoval že prej. Še enkrat me je našla s svojimi velikimi, čudovitimi očmi in mi pomahala. Najraje bi se ugreznil v zemljo, potem pa še prijatelji, ki so videli njen pozdrav.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kozarci kvišku in vsi na ves glas, da je ja vsa plaža vedela, za kaj gre. Kasneje sva se z lepotičko srečala tudi zvečer v mestu na sprehodu. Skorajda je ne bi prepoznal, sicer pa je tako ali tako ona mene. Stal sem sam pri neki stojnici in izza hrbta zaslišal: "Hello again." Končno sem z njo spregovoril nekaj besed in izvedel, da ji je ime Kristin. Pomahal sem prijateljem in kar odšel z njo. V pol ure sem vedel o njej več kot o svojem bivšem dekletu, ona pa o meni, da sem tam s prijatelji, samski in neznansko potreben ob vseh lepih dekletih, ki skačejo po plaži. Vse to pa so bili odgovori na njena vprašanja, ki so neposredno namigovala na to, da si želi kakšno noč preživeti z menoj. No ja, nisem pa si mislil, da že kar prvo. Sicer sem šel v njeno hotelsko sobo le na pijačo, a končalo se je v postelji. Ni bila sama na dopustu, kolegica, s katero sta praznovali zadnje samske dni pred njeno poroko, je bila zunaj z nekim tipom. Naskočila me je, kot da bi se poznala že celo večnost, in me še enkrat vprašala, ali je prehitra. Dvignil sem roke v zrak in ji v smehu dejal, da se predajam v njene roke in lahko z menoj počne, kar ji je volja. Prva stvar, ki se je je lotila, so bile moje hlače in takoj zatem moj korenjak, ki je v njenih rokah in ustih ekspresno nabreknil.

Niti v sanjah si nisem mislil, da bom imel na tistem dopustu takšno srečo. Želela je, da jaz z nje slečem spodnjice in ji povem, kakšna se mi zdi. Kakšna le? Obraz manekenke, dolgi lasje, dolge in ravne noge, ritka napeta kot le kaj in joškice ravno prav velike za moje roke. Z eno besedo, bila je popolna zame. Ta ocena jo je le še bolj razgrela in med poljubljanjem mi je zaupala, da zelo rada vidi, če ji jo fant poliže, preden jo nasadi na svojega korenjaka. Kot da bi me morala prositi za to? Njeni glasni vzdihi so pravili, da je zadovoljna, njene roke pa so me tako močno grabile za lase, da sem se zbal zanje. Jezik sem zamenjal s tičem, ki je bil že preveč neučakan, ter z največjim užitkom prodrl v njeno tesno in zelo vročo mucico. Noro sem užival na njej, ko je ves čas tulila v angleščini reči, ki jih nisem niti razumel. Počutil sem se, kot bi igral v nekem pornofilmu z igralko, ki sem jo spoznal tik pred snemanjem, in na koncu tudi končal tako. S tičem pri njenih ustih, ki so odprta čakala na finale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.