Magazin
22 ogledov

Vrnil se je v hišo BB in hudo osramotil Erika

Erik Voyo/ zurnal24.si
Big Brother je v hišo za kratek čas spustil Grego, ki je vsakemu stanovalcu namenil nekaj besed, Erika pa polil z mrzlo vodo.

Gregor | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si
Stanovalci so dobesedno zamrznili, ko se je v hišo za nekaj minut vrnil Gregor, ki je najprej pristopil do Jasminu in mu čestital za rojstni dan. Nato je objel Sašo in nekaj pozitivnih besed namenil Klemnu, Simonu, Alenu in Almi. Novim stanovalcem je povedal, da so "kr neki", najbolj dramatično pa je ogovoril Erika. V kozarec je dvakrat nalil mrzlo vodo, ga z njo polil in mu zabičal: "Sramota ..." Erik se je ob tem le nerodno nasmihal.

Niti besede Grega ni namenil Maši, Mireli je zameril, da se mu ob odhodu ni podpisala na kovček, Jadranki pa je položil na srce, da naj se ne pusti provocirati. Na koncu so ga stanovalci, ki jih je pohvalil skupinsko objeli, Saši so tekle celo solze, Jasmin in Jadranka pa sta se mu opravičila za prepire.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.