Magazin
405 ogledov

Vroč seks med prazniki

SEX tablete, par Žurnal24 main
Zakaj seks doma ne bi mogel biti tako dober, kot na počitnicah? Užitki s partnerjem so doma lahko prav tako ali še bolj vroči, posebej med prazniki, ko je časa dovolj. Poiskali smo nekaj nasvetov, kako se počutiti seksi in zapeljive.

1. Dobro počutje
Poskrbite za svoje zadovoljstvo in sproščenost. Že zaradi kvalitetnega časa, ki ga boste preživele z najbližjimi in otroki, se boste počutile dobro. Če boste še meditirale, si privoščile masažo, sprehod, bodo vaše vibracije vedno bolj seksi.

2. Prijetna spalnica
Poskrbite, da bo spalnica pospravljena, ravno prav ogrevana...Zasenčite okna, prižgite svečke. Primerna atmosfera bo vzbudila prava čustva.

3. Pohvalite partnerja
Ne kritizirajte partnerja. Pozabite na njegove pomankljivosti in se osredotočite na njegove dobre lastnosti. Laskajte mu.

4. Bodite gole
Ženske, ki se v svojem telesu počutijo dobro, so tudi bolj seksapilne. Zakaj prazničnega dneva ne bi preživele gole in ponosno razkazavale svoje telo?

5. Vodite ga
Pripovedujte partnerju, kaj vas vzburja. Vodite ga čez svoje telo in mu povejte, kje se vas naj dotika in kako.

6. Uresničite želje
Izognite se monotonosti v seksu, razmislite, kako bi lahko svoje spolno življenje popestrili. Sposodite si erotično knjigo, kupite erotične pripomočke...uresničite svoje želje.

7. Oglejta si film
Za začetek dneva si s partnerjem oglejte romantični ali erotični film.

8. Raziskujte
Zavrzite pomisleke in poskusite neklaj novega. Seksajte z zavezanimi očmi, preizkušajte nove poze. Seks je raziskovanje.

9. Uporabite dišave
Vonj ima v spolnosti še kako pomembno vlogo. Celo znanstveno je dokazano, da vonji v telesu sproščajo čisto določene odzive, lahko osrečujejo, sproščajo, preženejo strah ali nas za trenutek vrnejo v obdobje strastne zaljubljenosti.

10. Zapeljujte
Za večerjo oblečite večerno obleko in seksi spodnje perilo. Bodite lepe zase in zanj.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 14:05 31.december 2012.

    žurnal, res nimate drugih člankov še..na nekem višjem nivoju