Magazin
1044 ogledov

Vroč seks po usodni napaki

seks prsi Žurnal24 main
V službi je vladala nervoza, obetala se nam je inšpekcija, vsi smo delali na polno, jaz pa sem moral poskrbeti za neko našo redno stranko, kateri se je zelo mudilo.

Spisal sem ponudbo in v naglici pripel predračun, ter poslal. Ko sem dobil njen odgovor pa sem posumil, da ni bilo vse v redu. "Ohoho gospodič Marko … nisem vedela, da ste tako predrzni!" Spodaj je bilo še nešteto smeškov in vse skupaj mi je že močno smrdelo po ogromni napaki.
Ko sem odprl poslano pošto in v omenjenem mailu zagledal priponko s fotografijo mojega tiča v nabreklem stanju, sem se zgrozil. Sesedel sem se v stolu kot kakšna pokveka, postalo mi je slabo in zdelo se mi je, da bom bruhnil po monitorju in tipkovnici. Šefinja, ki je prišla mimo me je začudeno gledala, a ni rekla ničesar. Potem pa se je začelo … Mail za mailom, vsako uro vsaj dva in v vsakem naslednjem bolj opolzke besede, ter vabila na intimen zmenek s strani podjetnice. Prav zares sem si zakuhal norišnico in marsikdo bo rekel, le kaj je slabega v tem, saj ženska ni dvignila panike, pač pa se je celo ogrela zame.

Hja, to že. Je pa Marjeta, podjetnica, ki šteje 52 let in ima okoli 90 kilogramov!
Kakorkoli sem obrnil zadevo, je bilo na koncu tako, da sem moral k njej, sicer bi me verjetno celo zatožila moji šefinji in odigrala kak zgrožen prizor, jaz pa bi "fasal" odpoved. Tolažil sem se s tem, da je na svetu ogromno 52-letnih lepotic s katerimi bi z veseljem legel, Marjeta pa je pač nekoliko bolj polna, a kljub temu kar privlačna ženska. Bil je konec tedna, njeno stanovanje je bilo celotno v romantični pol temi, okrašeno s svečami, jaz pa sem stal sredi sobe in se čudil zreli ženski pred seboj, odeti v zapeljivo obleko, ki je brez sramu kazala njene zajetne obline. Bila je urejena kot še nikoli, njeni lasje so bili videti kot frizura dvajsetletnice in na nek nenavaden način me je celo privlačila. Pomislil sem, da na koncu celo ne bo tako slabo kot sem si sprva predstavljal. Ni ovinkarila in je takoj stopila k meni. Pritisnila mi je svoje polne ustnice na moje in mi nato šepnila na uho, da tako pohotna že leta ni bila.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Z desnico me je zgrabila za mednožje, da mi je oči pognalo na peclje, nato pa s prefinjenimi gibi povzročila popolno otrdelost mojega korenjaka. Potegnila me je k postelji na katero je sedla in mi odpela zadrgo. Sijočih oči se je zagledala v korenjaka pred seboj in pripomnila, da je povsem tak kot je na fotografiji.  Medtem, ko ga je lačnih ust požirala in mi mečkala mošnjo, sem pomislil kaj sem storil z enim napačnim klikom na miško. Skušal sem odmisliti, da je tam spodaj Marjeta, a ni šlo. In kaj, če bo to hotela početi redno? V tistem trenutku sem bil mnenja, da nič hudega, ker je to počela vse bolj pohotno in tako zelo dobro, da bi jo stežka prekosila tudi sosedova Mojca, ki je bila do takrat moja fafačica številka ena. Da se le ne bi razvedelo tole z Marjeto. Tega me je bilo bolj strah, pa čeprav sem vedno bolj užival v njenem predrznem početju. Tudi, ko je ležala pred menoj z razkrečenimi nogami, zares ni bila videti slaba, še manj pa je kazala svoja leta. Njena muca je bila brezhibno urejena in že na pogled se je videlo kako zelo sočna in pohotna je.

Niti na pamet mi sicer ni padlo, da bi se je lotil z usti, a je prav na to pomislila ona. "Kakšnega poljubčka se ne bi branila, veš?" je z nasmehom dejala i potegnila s prstom po vlažnem žlebiču. In res se ga ni. Stokala je kot, da jo bo vsak trenutek razgnalo, me grabila z rokami za ušesa in me vlekla k sebi. Jezik sem nato zamenjal s tičem, obraz pa, ob neprekinjenem suvanju, zarinil med ogromne prsi. Čudil sem se tesni muci, jo grabil z vse večjo strastjo, celo poljubil in nato glasno, ter brez sramu prihajal skupaj z njo. Pa ne zadnjič.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.