Magazin
1765 ogledov

Vroč seks v savni

seks strast partnerja ljubezen spolnost Žurnal24 main
Ljubezen na prvi pogled, to že. Seks kar na lepem … tega si pa ne bi nikoli prisodila. Vedno skrbno izbiram fante, prijateljice pa so prepričane, da sem zaradi tega tudi prevečkrat sama.

 Vse bi rade našle tistega pravega, popolnega, ki nas bo imel rad in skrbel za nas do konca življenja. Vseeno pa nekje v osamljeni duši ostaja prižgana mala iskrica, ki podžiga misel na avanturo in, ko se ukaže priložnost, vsekakor ne moreš ostati ravnodušen. Po naravi sem radoživa in s svojim drznim oblačenjem, ter obnašanjem kar prevečkrat povzročim napačno mnenje o sebi. Takšna sem že od nekdaj in rada pokažem svojo lepo postavo, ki je poleg matere narave, tudi rezultat trdega dela v fitnesu. Všeč so mi poželjivi moški pogledi kar pa še ne pomeni, da mi je všeč vsak. Matej je fant katerega srečujem v fitnesu, postaven, zapeljiv in precej po mojem okusu, a tisti dan sva spregovorila prvič, zato je bil najin zaključek v savni precej nepričakovan.

Želela sem se prepotiti v savni, ko mi je stopil na pot in mi ogrnjen v brisačo ponudil družbo. Resnično sem želela biti sama, a tista iskrica v meni mi ni pustila, da bi zgrešila to priložnost. Iz besede v besedo je bil bolj jasen kaj si misli o meni in z vsakim naslednjim stavkom je sedel bližje. Že tako je bilo vroče, ko pa je sedel tik ob mojem boku pa se mi je zdelo, da v prostoru gori.
Nisem se odmaknila. Ne, da ne bi mogla, enostavno nisem hotela. Želela sem si, da bi roko položil na moje koleno, me pričel otipavati, me poljubil in s prsti krenil pod brisačo, ter se ne bi ustavil vse dokler pod njimi ne bi otipal mojo pohotno princesko. Med tem sanjarjenjem sem ujela: "Te lahko poljubim? Tako lepa si …" Ni me poljubil. Jaz sem njega. Se naslonila nanj in pohotno sesala njegove ustnice, ki so otrple obstale v istem položaju kar nekaj časa preden sta se srečala najina jezika in se je pričela brisača v njegovem naročju opazno dvigovati.

seksi savna | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z levico sem padla po izboklini, ga grabila za pokončnega korenjaka in kmalu švignila pod brisačo, da bi se srečala z njim "v živo". Ostal je brez besed in le opazoval reakcijo pohotne dekline, ki se je obnašala kot ose, ko dregneš v njihovo gnezdo. Požrešno sem v usta jemala trdega lepotca, on pa je z rokama skušal doseči vsak delček mojega golega telesa. Njegov prst sem čutila v muci, naslednji hip pa me je z roko že držal za vrat in me nežno pritiskal k sebi. Čutila sem njegovega korenjaka globoko v žrelu, a pohotna kot sem bila, sem to počela z lahkoto. Dvignila sem pogled k njemu in opazovala kako zadihan je. Kot bi pravkar od nekod pritekel. Nato sem mu sedla v naročje, s koleni obšla njegove bok, ter jih pritisnila ob neudobno klop.

Bolečina me ni zanimala, pomembni so bili le občutki, ko sem mu z vrelo češpljo sedla na velikega tiča in se po njem spustila vse do dna. Ti občutki pa so bili nekaj izjemnega. Še nikoli nisem občutila tako velikega zadovoljstva in se počutila tako zelo popolno kot takrat. Njegove roke so krepko stiskale moji ritnici medtem, ko sem se mu z muco drgnila ob korenjaka in mu jezik potiskala globoko v usta. Ščegetavček mi je silno nabreknil in vsak dotik z njim na debelem steblu me je vzpodbudil naj gib ponovim znova in znova, hitreje, močneje, glasneje … Prišlo mi je kot še nikoli, ko pa sem se umirila … pa mi je postalo nerodno, zelo nerodno …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.