Magazin
2791 ogledov

Vroč sistematski pregled

seks Shutterstock
Črnolasa zdravnica je nenadoma pregnala moj odpor do zdravstvenih ustanov in v meni se je naselil nemir neke druge vrste.

Bila je mlada, le nekaj let starejša od mene in hudičevo seksi. Če bi jo srečal kje zunaj, ji ne bi nikoli verjel, da je zdravnica, pa čeprav sem videl že kar nekaj privlačnih žensk v belih haljah.
Ime ji je bilo Simona in bila je zadnja ovira do moje nove zaposlitve. Rutinski pregled je nekoliko podaljšala z nepotrebnim opazovanjem mojih trebušnih mišic, na koncu pa dodala še: "Bova dala kaj hlače dol?“ In se pokvarjeno nasmehnila. "Z veseljem,“ sem odvrnil in se prijel za rob spodnjic. "Še raje pa kje drugje kot tukaj.“

Pretipala mi je moda, si z zanimanjem ogledovala komajda še spuščenega,junaka in na koncu vendarle zavzdihnila, naj se oblečem ter, da je vse v redu. Hja, zanjo morda, zame pa ne.
"Khm, gospa doktor,“ sem začel. "Nisem povsem v redu.“ "Neee??? Ja kaj pa vas muči?“ je z zanimanjem prisluhnila in roke prekrižala pod prsmi, da so ji te nagajivo pogledale izza halje.
"Razganja me … tam spodaj. Mislim, da me bo razneslo.“ Še sam sebi sem komaj verjel, da sem to rekel.

Stopila je korak bližje, se mi zazrla v oči skozi svoja, črno obrobljena, očala in nenadoma spustila roko v moje spodnjice. Zdaj moj korenjak ni več spal, pač pa ga je sunilo k višku od veselja in potrebe. Žal za prazen nič. "Končam ob osmih. Morda lahko kaj pomagam,“ je še rekla in se obrnila k svoji mizi. Tresel sem se od vznemirjenja, vlekel hlače nase in zmedeno iskal vrata na poti ven. "Ob osmih ljubček!“ je še vzkliknila za menoj.

Od nervoze me je pobiralo ves dan, a na koncu sem se s svojim avtom vendarle naslikal nasproti zdravstvenega doma. Pet čez osem je stopala po dolgem stopnišču, me poiskala s pogledom in se mi nasmehnila. Oblečena je bila v seksi kratko krilo in ko je sedla v avto, sem ji videl skoraj med noge. Nervoza je izginila in zamenjala jo je dobra stara potreba. Potreba, da jo sunem počez, ji strgam spodnjice in jo nasadim na ves dan sestradanega tiča.

Bi jih strgal ja, če bi jih nosila, pa jih ni. S prsti sem brez potrebe iskal njene spodnjice, potem pa se povsem posvetil njeni čedno urejeni češplji. Ženska je tako lepo dišala, da sem se jo namenil prelizati po celem telesu. Zaječala je vsakokrat, ko sem jo poljubil ali se je dotaknil tam spodaj. Prsti so mi za šalo uhajali v njeno muco, korenjak pa je medtem že udobno ležal v njeni dlani, sicer bi mi potrgal gumbe na hlačah.

Metala ga je na roko, mi z muco suvala v dlan in hlipala s tresočim glasom naj jo naskočim. V trenutku je njen sedež pristal z naslonom na zadnjih, njene noge so švignile k višku in za trenutek so me zaskrbele njene dolge pete na stropu mojega avtomobila. Ampak res le za trenutek, luknje v stropu bodo zagotovo lep spominek na tisto norijo.

Videti je bila celo bolj potrebna od mene, kar je namreč precej težko, njene noge pa so se v trenutku ovile okoli mojega hrbta in me pritisnile navzdol. Komajda sem uspel korenjaka spraviti v njeno tesno češpljico, nato pa je sledila prava simfonija njenega ječanja in vzdihovanja. Končno sem se lahko napasel na tistih joških, ki so me tako zelo mamili v njeni ambulanti. Imela je velike nabrekle bradavice, joške pa čvrste kot bi bile umetne. Prste mi je rinila med ritnici in zbal sem se, da ji po glavi hodi kakšna trapasta misel, da bi me razdevičila. Prijel sem jo za zapestja, ji roki potisnil daleč nazaj za glavo in pošteno premešal poplavo med njenimi nogami. Končal pa sem tam kjer ne bi smel.

Na sedežu mojega avtomobila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.