Magazin
176 ogledov

Vroča vožnja z limuzino

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Le kdo ni vsaj enkrat v življenju naletel na enega izmed tistih vročih filmov, kjer se obdelujejo v limuzini?

Dolge noge, gola koža, penina in pohotni pogledi, ki najavljajo, da se bo v kratkem prikazala vsebina spodnjih hlačk in se bo vožnja z limuzino spremenila v eno samo sprevrženo dejanje. Lagala bi, če bi rekla, da si tega vsaj enkrat nisem zaželela tudi sama, toda da se mi bo to v resnici pripetilo, si pa res nisem mislila.

Bila je najina druga obletnica in Gašper me je sklenil presenetiti z večerom v čudoviti igralnici, do katere pa sva se seveda peljala v limuzini. Glasba v živo, adrenalin ob igrah na srečo in pijača na vsakem koraku. Imela sva se zares lepo, a posladek je prišel šele na poti domov. Ves čas sem razmišljala, kako ga bom omrežila doma, se pred njim pojavila v izvirnem spodnjem perilu in dala prelepemu večeru še piko na i.

Prostora v limuzini je bilo na pretek, zato sva se precej sprostila. Seveda so mi še kako prijali njegovi poljubi, njegovi dotiki pa so nakazovali, da do doma ne bo zdržal. Počutila sem se kot kraljica in uživala v predigri, ki pa se je že nevarno razširila tudi pod obleko.

Njegovi spretni prsti so se prebili vse do mojih hlačk, ki seveda niso bile prevelika ovira. Ko se je s prsti dotaknil moje vzburjene muce, sem pomislila, da me bo konec. Bila sem tako zelo potrebna, da sem si želela seksati takoj, kar je bil očitno njegov namen že od samega začetka. Še vedno pa se mi je zdelo, da v avtomobilu tega pač ne moreva početi. V tem sem se zelo motila.
Voznik je bil Gašperjev znanec in ko mi je na uho šepnil, da se bova do doma vozila vsaj še eno uro, mi je bilo vse jasno.

Moja pohota se je v trenutku povečala še za nekaj stopenj in povsem brez razmišljanja sem planila po njegovih hlačah, jih odpela in iz njih izbezala že stoječega korenjaka. Med strastnim poljubljanjem sem ga gonila skozi pest, on pa je bil medtem s sredincem že precej globoko v moji mucki. Brezskrbno sem ječala, saj naju je obkrožala precej glasna glasba, pregrada do voznika je bila zaprta, midva pa na usnjenih sedežih, ki so postali najina nova postelja.

erotika seks strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nikamor nisva hitela in zdelo se mi je, kot bi bila doma. Po drugi strani pa sem se počutila kot nesramno bogata lepotica, ki se v svoji limuzini onegavi z mladeničem, ki ga je ujela na enem izmed svojih izletov. Hrepenela sem po njegovem tiču, zato ni bilo nič nenavadnega, da sem ga vzela v usta in se začela igrati z njim. Gašperjeve roke so bile ves čas pod mojo obleko, in ker sem ležala na sedežu tik ob njem, je bila mucka na dosegu njegovih prstov, ki so neumorno polnili pohotno špranjo.

Nisem zdržala več. Želela sem si ga v sebi in se naslonila z rokama kar ob malo mizico ter se s hrbtom obrnila proti Gašperju. Dvignil mi je obleko, potegnil spodnjice navzdol, nato pa sem na vlažni potrebnici začutila vročino. Ta je prihajala od njegovih ust in jezika, ki je norel med sramnimi ustnicami, meni pa je oči obračalo navznoter. Pustila sem se razvajati in pomislila že na to, da mi bo prišlo kar takole, ko je nenadoma prenehal, me prijel za boke in me začel vleči nazaj. Sledila sem njegovim rokam in končno sedla na pripravljenega korenjaka, ki se je v hipu izgubil v pohotnih globinah moje češpljice.

Njegove roke so me od zadaj objele preko prsi, jaz pa sem se nabijala na debelega tiča pod seboj in čutila, da do orgazma ni prav daleč. Ponavadi nisem tako hitra, a očitno me je vse tisto vznemirjenje dodobra zdelalo. Nisem dovolila, da bi me potisnil naprej proti mizi in prevzel pobudo, kajti čutila sem, da prihajam, in želela sem končati po svoje. Prvikrat mi je prišlo med vožnjo in občutki so bili zares nekaj posebnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.