Magazin
2131 ogledov

Vroče maščevanje

null Žurnal24 main
Znašla sem se v položaju, ko mi je nekoč prijetna sodelavka čez noč postala sovražnica številka ena.

Dobro je vedela, kako zelo všeč mi je Peter iz marketinga in kako zelo se trudim, da bi prišla do njega, potem pa ga je vsa samozavestna in pomanjkljivo oblečena spravila med svoje noge.

To je storila na tak način, da sem za to izvedela. Eh, kaj vedela … videla!

Nategovala sta se v njegovi pisarni nekaj minut po tem, ko je šef odšel domov. Žaluzije so se v nekem trenutku premaknile in lahko sem ju videla, kako se pohotno dajeta dol na njegovi mizi. Ona vsa nabrušena, že brez zgornjega dela oblačil, on pa je s svojo batino v roki krenil proti njej.

Noge so ji poletele narazen in oklenila se je njegovega telesa, on pa je s prsti očitno odmaknil spodnjice in se ji zabil globoko med stegna. Sunila je z glavo nazaj ter si z dlanjo prekrila usta. Potem sta zopet trčila ob žaluzije in predstava je bila končana.

Po kakšni uri je prišla mimo mene vsa nasmejana in dobre volje, jaz pa sem ji zabrusila, da je vsa razmazana in skuštrana, kot bi jo nekdo pravkar pokavsal. Zdrznila se je in se verjetno prestrašila, da nekaj vem. Vedela pa sem recimo tudi, da hodi z nekom, ki ga kar dobro poznam. Na zunaj je bilo videti, da sta zaljubljen par, a ko bi vedel, kaj počne v službi …

Ne, nisem mu povedala. Odigrala sem na karto, da fantje pač ne morejo reči ne, in ga zapeljala. Najlepše pri vsem tem pa je bilo, da sem ležala v njeni postelji, ko mi je lepotec s svojim jezikom obdeloval muco. Na desni strani ob postelji je bil stol, na njem pa njena bluza. Na nočni omarici njena slika, v predalu pa vlažilni gel in vibrator. Kako to vem? Pokukala sem vanj, ko se je šel on oprhat, potem pa je med predigro tudi sam segel v predal in iz njega potegnil vlažilni gel. Tako prijetno mi je bilo, ko me je mazal z njim, da sem ves čas vzdihovala in prosila za njegovega tiča. Legel je k moji glavi z njim in nenadoma sem imela na ustnice prislonjeno trdo batino, ki je silila mednje. Z veseljem sem odprla usta in dišečega tiča posesala vanje. Medtem je on še vedno obdeloval mojo mucko, jo polnil najprej s prsti in jezikom, nato pa še z roza vibratorjem, ki je verjetno že ničkolikokrat zadovoljeval muco moje sodelavke.

Počutila sem se pokvarjeno in pohotno kot še nikoli. Pa tudi močno, vsemogočno in nepremagljivo.

Želela sem si le še, da bi naju videla. Da bi naju opazovala, tako kot sem jaz njo in Petra, ki od takrat dalje ni več na seznamu mojih želja. Tipov je dovolj in s pravim pristopom se da dobiti marsikaterega. Tokrat sem se zadovoljila z njenim, pa tudi on je bil videti in slišati več kot zadovoljen z menoj. Pohotnega pogleda je gledal v moje široko odprte modre oči, medtem ko mi je svojega korenjaka zabijal med noge. Počutila sem se zmagoslavno in uživala v vsakem njegovem gibu.

Njegove roke sem imela po celem telesu. Videti je bil nor na moji ritnici, ki ju kar ni želel izpustiti, in ko mi je zadihan na uho šepnil, da si želi moje ritke, sem se nasmehnila. Pomislila sem, če storim še to, je pečen za vedno. Na kolenih, z visoko privzdignjeno zadnjico sem se mu prepustila, da je med napeti ritnici iztisnil še preostanek vlažilnega gela, nato pa krenil v napad s svojim utripajočim tičem. Rjovel je za menoj od užitka, me koval v nebo med same zvezde in me poimenoval za boginjo seksa. Jaz pa sem se skremženo smehljala in med božanjem svoje češpljice sladko prihajala ter delila orgazmične občutke z njim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.