Magazin
1325 ogledov

Vroče počitnice z neznanko

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Imel sem polno glavo službe in staršev, ki so me ves čas priganjali, naj si najdem spodobno žensko, zato sem se odločil, da za dva tedna uidem nekam v tople kraje.

V službi sem vzel dopust in odšel v prvo turistično agencijo, ki mi je bila na poti. Prikupna mladenka mi je ponudila sedež in na mizo zložila nekaj katalogov. Premlevala sva to in ono, kje bi mi bilo najbolj všeč, na koncu pa prišla do vprašanja, za koliko oseb gre. Ko sem dejal, da sem sam, je debelo pogledala. Ni mogla verjeti, da bi šel kdo na tak dopust sam.

Kot iz topa sem nepremišljeno izstrelil, da gre lahko ona z menoj, če hoče, in da plačam še njej. Menila je, da se šalim, in v tem primeru ponudila še nekaj več popusta. Ko pa je videla, da sem v nameri resen, je zardela.

Najino letalo je pristalo v prekrasnem sončnem vremenu, ona pa še kar ni mogla verjeti, da je šla z menoj. Tako je. Gospodična iz turistične agencije je privolila v mojo ponudbo in že sva se znašla v sončni Kaliforniji. Tja si je bojda od nekdaj želela, a so bile cene zanjo previsoke. Nastanila sva se v lepem hotelu in prvi dan preživela v tavanju po ogromnem mestu.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Naslednji dan pa nisva zapustila svoje sobe. Da bi nama bilo žal? Kje pa.
Sklenila sva se bolje spoznati, in ko me je vprašala, kako ji pristajajo nove kopalke, je bilo vzdržnosti konec. Že tako mi je bila močno všeč. V tistih miniaturnih bikinkah pa je bila naravnost neverjetna. Ni se upirala mojemu objemu in je celo sama svoje roke oklenila okoli mojega vratu. Poljubil bi jo, a nisem vedel, ali smem, pa čeprav sem šel že precej daleč.

K sreči je ona poljubila mene in dotik njene gole kože na meni je bil kot stikalo za pogum v moji glavi. Moje dlani so gladile njeno lepo telo, ob tem pa sem se spraševal, ali bi jo prijel za seksi ritko, ki mi ni dala miru, odkar sva vstopila na letalo. Ves čas sem tuhtal, ali mi bo v dveh tednih skupnega bivanja dala ali pa je šla z menoj res samo kot prijateljica za družbo. Dala pa mi je že naslednji dan.

Zdelo se mi je, da po seksu hrepeni celo bolj kot jaz sam, saj mi je njena desnica kaj kmalu segla za kopalke, ki so bile ravno dovolj prožne, da s tem ni bilo težav.  Počutil sem se kot bog, ko ga je vzela v roko in poskrbela za to, da je otrdel v nekaj sekundah. Še zadnjič sem jo dokaj trezno pogledal v oči, nato pa sem se skupaj z njo izgubil v razkošni, mehki postelji. Kopalke so pristale na tleh, midva pa gola pod pregrinjalom. V sobi je bilo zelo svetlo, zato sem lahko vsak trenutek občudoval njeno lepo postavo. Nalašč sem naju odgrnil in takrat je bila s svojimi ljubkimi, polnimi ustnicami že spodaj pri mojem korenjaku.

Še pred nekaj minutami si ne bi upal pomisliti na to, zdaj pa ga je že imela v ustih in mi kazala, kaj vse zna. V trenutku sem pozabil tistih nekaj tisočakov, ki sem jih vplačal, in se prepustil njeni domišljiji, ki ni imela meja. Zares je znala in niti za hip ni popustila, da bi se ohladil. Le trenutek je minil, ko ga je vzela iz ust, do tistega, ko je s svojo pohotno vročo muco sedla nanj. Tako prijetno tesno je bilo v njej, da so mi roke nemočno padle narazen.

Z zadnjimi močmi sem pogled uperil v njene ne prevelike, a toliko lepše oblikovane prsi, ter dvignil zapornico, pred katero je nestrpno čakal moj orgazem. Dejstvo, da mi je prišlo, je ni zmotilo in je neusmiljeno jezdila naprej, da je sladkost orgazma prav kmalu doživela še sama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.