Magazin
153 ogledov

Vroče poletne igračke

seksi, seks
1/6
Shutterstock
Naj bo poleti med rjuhami izvirno z najbolj popularnimi erotičnimi pripomočki.

Ste že spakirali kovčke? Naj letos v vaši prtljagi ne manjka erotičnih pripomočkov za zares vroče počitnice! Pokukali smo v dve erotični trgovini in se pozanimali, katere igračke so v vročih mesecih najbolj prodajane.

"Trenutno se najbolj prodajajo seksi kopalke, tangice in erotično perilo. Naše izkušnje kažejo, da se prodaja pred poletjem malo poveča, saj imajo ljudje več časa za intimnost. Prodamo veliko zaščite, masažnih olj in lubrikantov. Veliko bolj kot klasični vibratorji so trenutno popularni vibratorji v potovalnih velikostih ali vibracijski stimulatorji različnih oblik za popestritev predigre. Spet so v igri japonske kroglice," so nam zaupali v trgovini Red Shop.

V erotični trgovini Venera Shop imajo prav tako v poletnih mesecih več strank in tudi njihove izkušnje pričajo o tem, da se Slovenci poleti pogosteje prepuščamo intimnim užitkom. S čim si radi popestrimo poletne noči? "Z lubrikanti potovalnih velikosti, tangicami, ki so v spodnjem delu odprte, erekcijskimi obročki, masažnimi olji, stimulatorjem v obliki metuljčka, manjšimi vibratorji, japonskimi kroglicami, afrodizičnimi dodatki in kondomi," nam razkrijejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.