Magazin
44 ogledov

Vroče priprave na piknik

seks par ljubezen Žurnal24 main
Tokrat sva bila midva na vrsti za vrtno zabavo, zato sva zunaj že od jutra pripravljala vse potrebno. On je bil zadolžen za žar, jaz pa za hrano.

K sreči imava lep in bogat vrt, kjer sem nabrala nekaj paradižnikov in paprik. Očitno pa sem pri tem zmotila njegovo koncentracijo, saj so se njegove roke nenadoma znašle na moji zadnjici.

Dela so bila v polnem teku, sosedje aktivni in niti slučajno si nisem želela, da bi šlo predaleč. Zbadal me je glede davno izrečene želje, da bi se dala dol na svežem zraku. Nikakor pa nisem mislila, da bi bilo to lahko sredi belega dneva na najinem vrtu. »Lahko bi utrgala še kakšno kumaro?« se je šalil za menoj. »Bom. Tvojo in jo narezala na tanke kolobarje.«

Z zadnjico sem sunila nazaj proti njemu in zazdelo se mi je, da je njegova kumara nekoliko bolj čvrsta, kot naj bi bila v mirovanju. Ko sem vstala, se mi je pošteno zavrtelo, zato sem se še bolj naslonila nanj. Šla sem v hišo po kozarec vode in ko sem ga želela vprašati, ali bi tudi kaj, je bil že za menoj. Njegove roke so bile spet na moji zadnjici le, da tokrat še bolj čvrsto.

Čutila sem, kako se mi krilo nabira po nogah in kako se njegove ustnice bližajo mojemu vratu. Vse skupaj je bilo preveč prijetno, da bi ga prekinila. Z rokama sem se naslonila na kuhinjski pult, on pa je še naprej vlekel moje krilo navzgor, vse dokler pod prsti ni otipal gole kože. Božal me je po ritnicah, mi še vedno ljubkoval vrat, nato pa se lotil še mojih spodnjic. Te so, prej kot bi mislila, končale pri gležnjih in med ritnicama sem kmalu lahko začutila njegovega toplega junaka. Nežno me je božal po njih, medtem ko so njegove roke okupirale moje prsi. Prevzela me je silna pohota in pomislila sem, da tega še nikoli nisva počela ob takšnem času in na takšnem kraju.

Z levico sem segla nazaj in si za hip prisvojila njegovega čvrstega korenjaka. Božala sem se z njim po vlažni muci in se v bokih rahlo zibala naprej in nazaj, vse dokler se moja češpljica ni navlažila do te mere, da je brez težav smuknil vanjo. Takrat se je moje telo napelo kot struna, z rokama sem se pošteno oprla na pult pod seboj, on pa se je s svojim korenjakom zaril vame. Ječanje ni v moji navadi zato sem presenetila samo sebe, ko sem tiho zapredla. Modrček je že zdavnaj izpustil moji dojki iz objema in zamenjali sta ga njegovi roki. Gnetel ju je, kot bi mesil kruh, pri tem pa pridno polnil mojo vse bolj pohotno mucko. Če bi me le nekaj minut nazaj vprašal ali sem za enega hitrega, bi ga vprašala, če je zmešan.

Tako pa sem imela občutek, da sem nekaj takšnega čakala celo življenje in ko sem pomislila, kako sem se sklanjala v vrt in mu nastavljala svojo zadnjico, bi rekla, da sem prav prosila za to. Čutila sem ga globoko v sebi, njegove čutne ustnice so posipale moj vrat z vročimi poljubi, jaz pa sem se vse bolj sklanjala naprej in potiskala nazaj svojo ritko.

Objem na prsih je popustil in njegove roke so se preselile na moje boke. Takrat sem z zgornjim delom povsem legla na pult, se pošteno razkoračila in pričela z zadnjico pohotno suvati nazaj proti njemu. Za hip se je popolnoma ustavil in očitno samo opazoval svojo pohotno ženo, kako se ji trga.

Ves čas je popravljal moje krilo, ki mu je zastiralo pogled, in se naslajal na videnim pred seboj. Ker se nisem mogla več nabijati nanj, tako kot bi si želela, sva se prestavila. Sedel je na stol, jaz pa k njemu v naročje. Pohotno je zagrabil za moji napeti ritnici, ki sta se nameščali nad njegovim stoječim ponosom, nato pa me pospremil nanj. Padla sem mu okoli vratu, čutila sem kako mi vročina obliva obraz in se spraševala ali sem sploh še normalna. Tako zelo sem se nabijala nanj, da sem se zbala za stol, a bilo je prelepo, da bi prenehala. Prišla sem na njemu in on v meni, nato pa sva nekaj minut zadihana prihajala k sebi in se na koncu pošteno nasmejala najini neumnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.