Magazin
24 ogledov

Vroči jesenski dnevi

Žurnal24 main
Bil je ljubimec, pri katerem komaj čakaš na naslednji korak. Znal je prisluhniti govorici ženskega telesa, zato se nisem bala, da bi bila na koncu nezadovoljna.

V življenju še nisem doživela lepšega razgleda, ki bi nudil toliko miline. Čudovita pokrajina, jesenske barve, pordela drevesa v daljavi in veter, ki je premikal njihove veje, da so bila drevesa videti živa.

© iStockphoto

 
Za povrhu vsega pa sem imela za seboj še prekrasnega pohotneža, ki me je poljubljal po ramenih in z rokama jadral po mojih bokih ter ritnicah, da mi je bilo pošteno toplo.
Glava se je sama ukanila njegovim čutnim ustnicam in z veseljem se je z jezikom spustil po mojem vratu, nato pa spet navzgor, preko lica do ušesa, kar me je spravljalo ob pamet. Znal je ženski podariti užitek, v to sem se hitro prepričala. Ni bil neučakan kot nekateri, ki te slečejo, še preden se sploh odločiš za intimno druženje. Bil je ljubimec, pri katerem komaj čakaš na njegov korak. Znal je prisluhniti govorici ženskega telesa, zato se nisem bala, da bi bila na koncu nezadovoljna.

Še vedno sem občudovala prelepo pokrajino skozi vse bolj orošeno okno, pa tudi oči so se mi že zapirale same od sebe, tako da mi je slika pričela počasi izginjati. Ko je stopil še bližje k meni, sem za hip dobro občutila njegovega korenjaka, ki je pritisnil pod mojo ritko in me spravil v še večjo skušnjavo. Gorela sem v želji, da se nenadoma obrnem, padem na kolena in si napolnim usta z njegovim ponosom, čemur prav gotovo ne bi nasprotoval. In tudi ni. Dobesedno ljubila sem se s čvrstim lepotcem, kar je nato ob pamet spravljalo še njega.

Z vsakim gibom sem postajala vse pohotnejša in vse bolj potrebna vsega, kar bi mi lahko nudil.
Z roko sem se ga čvrsto oprijela in objemala obilnega lepotca s svojimi sočnimi ustnicami, ki so prihajale vse do samega konca, nato pa se prav počasi oddaljile in se ustavile šele pri rožnati nabrekli glavici, po kateri je zaplesal vrh mojega jezika. Kolena so mu v trenutku klecnila in videla sem, da se je z rokama naprej naslonil na okensko polico, kjer sem še nekaj minut nazaj slonela sama.

Tokrat je bila vsa lepota narave dana njemu in užival je v pravljičnem razgledu. Ne dvomim, da se je pravljično tudi počutil, medtem ko sem s pohotnimi gibi glave obdelovala njegov ponos.

© iStockphoto

 
Celo zaječal je prav potiho in dodal, kako lepo mu je. Nalašč sem prenehala, ko mu je bilo najlepše, in se med njegovimi rokami dvignila pokonci. Z ritnicama sem se dala na okensko polico, noge pa ovila okoli njegovih bokov. Že nekaj časa sem bila brez hlačk, zato ni minilo prav dolgo, ko je njegov vlažni lepotec že prodiral v mojo prepotrebno pikico, kot jo je rad klical.

Tudi ta ga je čutila do samega korena, kjer je nato za nekaj trenutkov zastal in mi na uho romantično šepnil, da me ljubi. Zelo me je presenetil, saj moški ne slovijo ravno po pretiranem izpovedovanju svojih čustev. Vse skupaj je verjetno zakuhal seveda tudi trenutni položaj, a vseeno je kaj takšnega lepo slišati.

Še krepkeje sem ovila svoje noge okoli njegovega pasu in mu zagrozila, da ga ne izpustim več iz objema. No ja, le toliko, da se bo lahko za nekaj centimetrov premaknil in mi podaril nove trenutke neizmernega užitka. Vse težje sem se držala na tisti polički, pa tudi hladno steklo mi ni ravno prijalo na golem hrbtu, zato sva se odločila za drugo opcijo. Dvignil me je v zrak, še vedno sem sedela na njem, in me odnesel v jedilnico. Nisva želela v posteljo, saj sva imela pred seboj še celo noč, zato sva pristala na pultu, že naslednji hip pa sem ležala na veliki mizi, na koncu pa sva pristala na fotelju, kjer sem prvikrat lahko prevzela pobudo, saj sem sedela v njegovem naročju.
Prijela sem se ga za rame, stopala namestila na naslone rok, nato pa z močno napeto zadnjico pričela obdelovati presenečenega ljubimca. Od mene vsekakor ni pričakoval podobnih pohotnih izpadov, saj sem se prelevila v pravo nimfomanko, ki je želela s češpljico posesati iz njega vso življenjsko silo.

Občudoval je moje velike prsi, ki so se ob ritmičnih sunkih odmikale od mojega prsnega koša in zopet pristajale na njemu, lepe, polne in vabljive.
Potne kapljice so si utirale pot med njimi, on pa je izpustil nekaj več kapljic po mojem desnem stegnu, ko je ob glasnem vzdihovanju komajda potegnil junaka iz vročega gnezdeca nato pa glavo povesil na tako oboževane prsi in si privoščil malce oddiha pred novimi izzivi.
Časa in potrebe sva imela namreč na pretek.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.