Magazin
1233 ogledov

Vsa načela so šla

Žurnal24 main
Ko sva imela na razpolago ves dan, sva se razvajala v veliki postelji, se božala in ljubkovala po več ur, ne da bi seksala. Ves čas je imel trdega, jaz pa mokro.

Vedno sem se držala načela, da se ne zapletam z drugimi, če sem v zvezi, toda prišel je dan, ko se nisem znala upreti. Bil je fant, kakršnega sem si želela že vse življenje, pa čeprav sem bila tudi s trenutnim kar zadovoljna. Toda prijazen in postaven mladenič je takoj osvojil moje srce. Njegov nastop je bil povsem korekten in prijateljski, česar pa zase ne bi mogla reči. Od prve sekunde sem ga osvajala na vse načine, ki so mi sproti prišli na pamet. Bila sem zaljubljena vanj do ušes in razmišljala samo o tem, kako bi ga osvojila.

Vmes sem počasi pozabila na svojega fanta in mu po dobrem tednu tudi povedala, da ne morem biti več z njim, a me je uspel prepričati v to, da bi še razmislila. Postajalo pa je vse huje in huje in prijateljski stiski rok so se spremenili v držanje za roke, trepljaj po ramenu, za objem in poljub na lice v jezik v ustih. Vse to je vodilo iz skrajnosti v skrajnost in na koncu tudi v njegovo posteljo.

Živel je v hiši, ki me je spominjala na grad, sama pa sem se počutila kot princeska v njem. Moj kraljevič me je razvajal, mi nosil pred oči same dobrote in med njimi tudi svojega velikega tiča. Po njem sem še najraje posegla in si z njim tešila spolno lakoto, ki je bila večja od tiste po ostalih rečeh.

Sploh prvič sem moški ud občutila v ustih šele z njim. Bilo mi je nerodno, a skrajno prijetno po drugi strani. Nisem se več mogla ločiti od njega in vsakokrat, ko sva bila skupaj sem hrepenela po tem, da bi ga vzela v usta.

Verjetno so to sanje slehernega moškega na tem svetu, a ta je pač imel to srečo, da sem z njim počela te reči prvič in sem postala odvisna od lizanja njegovega nabreklega žezla. Vrh tega se je bohotila nabrekla, rožnata glavica, ki je bila znova in znova deležna pozornosti mojega jezika. Nekoč mi je celo dejal, da mu ga še nikoli ni nobena bolje z usti obdelala od mene. Velik kompliment za začetnika, ni kaj.

Včasih, ko sva imela na razpolago ves dan, sva se razvajala v veliki postelji, se božala in ljubkovala tudi po več ur, ne da bi seksala. Ves čas je imel on trdega in jaz mokro. Seks, ki je sledil na koncu, je bil vedno znova božanski in še boljši od prejšnjega. Fanta sem povsem pozabila, pa čeprav uradno še nisva prenehala. Vedel je, da se ljubim z drugim, a ni odnehal. To me je spominjalo na novo pravljico, a kaj, ko mi je bila tista v kateri sem živela sama, precej lepša.

(Foto: Shutterstock)

Gnetla sva rjuhe na velikanski postelji, nastavljala svoja gola telesa sončnim žarkom, ki so prodirali skozi priprte žaluzije na oknih in se ljubila na nešteto načinov. Najraje sem ga imela od zadaj, tako na vseh štirih in z ritko visoko v zraku. Bilo mi je vseeno, kam me bo pičil, da mi le podari svojega izjemnega korenjaka.

Uživala sem v vsakem trenutku z njim, prav tako tudi on, ki je rade volje gnetel moje jedre prsi, me grabil za napeti ritnici in se naslajal v globini moje pohotne in nikoli presušene češpljice. Prihajalo mi je v valovih. Nikoli nisem ostala brez orgazma in to je bilo nekaj, česar dotlej prav tako nisem poznala. Ljubila sva se v raznih prostorih, tudi na teraso sva zašla in se predajala strastem kar na očeh morebitnih ljudi, ki bi prišli mimo. Ni nama bilo mar za dan ali noč, da sva se le potešila drug pri drugemu.

Bilo je pravljično lepo in polno pohotnega zadovoljstva toda, ali sva se ljubila ali pa samo uživala? Izkazalo se je, da je šlo samo za tisto drugo, ljubezen pa je ostala nekje globoko skrita. Vrnila sem se k fantu, ki ga ljubim, pa čeprav za ceno užitka, ki mi ga je v spolnosti nudil pohotnež, s katerim sem zagrešila greh.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.