Magazin
48 ogledov

Vsaka deseta ženska vara

Ali seks po poroki obstaja? (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ena od devetih žensk ne seksa s svojim partnerjem, 62 odstotkov pa jih med spolnim odnosom razmišlja o drugem moškem.

Nedavna raziskava v Ameriki, v katero je bilo vključenih dva tisoč žensk v starosti med 18 in 49 let, je pokazala, da so ženske bolj nagnjene k skokom čez plot kot moški.

Presenetljivi izsledki
Raziskava, ki so jo izvedli na ameriškem spletnem portalu iVillage, je pokazala, da vsaka druga ženska pravi, da je njen partner najboljši ljubimec, kar jih je kdaj imela. Zato še kako preseneča podatek, da bi vsaj štiri od desetih poročenih žensk seks raje prespale, še več – vsaka deseta je vsaj enkrat v življenju prevarala svojega zakonskega partnerja. Odgovora, zakaj ženske varajo svoje žrebce, če so ti najboljši ljubimci, omenjena raziskava ni ponudila. Verjetno bi bil na mestu še kakšen test psihofizičnih sposobnosti pri naboru sodelujočih v raziskavah.

Izsledki raziskave so pokazali tudi, da 23 odstotkov poročenih žensk seksa trikrat na mesec, 21 odstotkov srečnic pa se med rjuhe požene desetkrat mesečno. Večina poročenih žensk naj bi bila med seksom zdolgočasena, saj je 70 odstotkov vseh sodelujočih trdilo, da vnaprej vedo, kje se bo odvil naslednji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.