Magazin
72 ogledov

"Vsaki punci ne prija vsaka poza"

Diamantke Miran Juršič
S Katarino Benček, ki je za nedavno številko Playboya pokazala svoje vroče telo, smo se pogovarjali o goloti.

Zakaj si se odločila za poziranje v Playboyu?
Vedno sem govorila – če bi se kdaj slikala za Playboy, bi se za prve tri strani, ki se mi zdijo še na meji dobrega okusa. Dlje ne bi šla. Bravničar me je sam poklical in povabil k sodelovanju. Med fotografiranjem je bilo odlično, super ekipa, nič mi ni bilo nerodno, verjetno zaradi kilometrine, ki jo imam za seboj kot fotomodel. Težje mi je bilo tik pred izidom, skrbelo me je, kakšni bodo odzivi.

Kakšni so torej odzivi?
Dobila sem nekaj sporočil od znancev in prijateljev, tudi od ljudi, s katerimi se že dolgo nismo slišali. Vsi so navdušeni, nobenega negativnega odziva ni bilo. Tudi družina je lepo sprejela. Najbolj me je skrbel očetov komentar, vendar je s fotografijami zadovoljen.

Si na račun teh fotografij že dobila kakšno nespodobno povabilo?
To pa ne. Velikokrat so me sicer opozorili pred kom, vendar se nihče ni upal ničesar. Mogoče oddajam tako energijo, sem brez dlake na jeziku in se me zato mogoče marsikdo malce boji. Če želim, znam biti namreč zelo odrezava.

Nudistična plaža odpade!

Si v zasebnem življenju tudi tako sproščena glede golote?

Nudistična plaža odpade, ne počutim se dobro. Vse vržeš na plan, mene to moti. Savna za dva me ne moti, v javnih savnah pa nikoli ne odložim brisače.

Koliko besede si imela pri fotografiranju za Playboy?
Dan pred fotografiranjem sem se dobila s fotografom, da sva se dogovorila za okvirne poze, vendar se je bilo treba na fotografiranju malce prilagoditi, saj vsaki punci vsaka poza ne prija. Želim poudariti, da na fotografijah nisem popolnoma gola, vendar nosim posebne tangice, v katerih je od strani videti, kot da sem gola. Najprej so me želeli slikati od spredaj, vendar je bilo zaradi teh tangic, ki so v bistvu le krpica, ki prekrije intimni predel, videti, kot da sem neobrita (smeh).

Tudi sama rada pogledaš fotografije golih lepotic?
Seveda rada pogledam lepo žensko telo in tudi moško. Res lepe fotografije je imela Iris Mulej, diskretne in lepe gole fotografije. Mislim, da so mi to najlepše gole fotografije, kar sem jih kdaj videla. Drugače pa sem mnenja, da se tu tople vode ne da več odkriti: ko si nag, si nag. Raje imam opcijo prikrito odkrito, ki dopušča več domišljije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.