Magazin
26 ogledov

Vstop od zadaj

(vir: Mladinska knjiga) Žurnal24 main
Moške in ženske položaj od zadaj pogosto vzburja, saj vzbuja močne prvinske občutke. Oba bosta občutila čudovito ljubljenje.

V fantazijah se pogosto pojavljajo položaji prodiranja penisa v vagino od zadaj. Zadnjica naj bi oddajala močne spolne signale, ki se med seksom še okrepijo, zato je ljubljenje čudovito.

Šesti položaj je klasični položaj, ki lahko vzbudi močne prvinske občutke. Ženska počiva na kolenih in komolcih, noge pa razširi toliko, da moški lahko poklekne mednje. Prime jo okoli pasu in jo potiska nazaj in naprej k svojemu nabreklemu udu.

Položaj partnerja je dovolj trden, da ima lahko prosto vsaj eno roko. Zato ga prosite, naj vas boža po zadnjici, hrbtu in prsih ter draži ščegetavček. Za moškega je to naravno prijeten položaj, v katerem lahko med gledanjem partneričine zadnjice in božanjem njenega hrbta globoko suva in doživi vrhunec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.