Magazin
427 ogledov

Vzburil jo je trojček

Ko sta dekleti širom raztegnili noge in v posebnem položaju skupaj spravili svoj Žurnal24 main
Znala se je vzburiti z elegantnimi gibi svoje desnice, ki je povzročila poplavo med njenimi stegni, medtem ko je brala vrstice, ki so opisovale različne spolne akte.

Tina je bila dekle, ki jo je vedno srbelo med nogami. Tudi kadar ni imela fanta, je poskrbela zase na drugačne načine. Velika ljubiteljica vzburjanja in orgazmov si ni mogla kaj, da ne bi z roko šarila za hlačkami tudi iz samega dolgočasja. Včasih je sedela na fotelju s knjigo v roki, druga pa ji je delala gnečo med nogama. Rada je brala vse, kar je bilo v zvezi z erotiko. Tudi erotične poezije se ni branila. V dnevih osamljenosti, ko ni imela fanta, je svoje čute z veseljem dražila z izbranimi besedili piscev erotične literature. Ljubila je zgodbe, v katerih so nastopale lezbijke, pa tudi swingerjev se ni branila.

Kaj vse bi dala za samo eno noč v koži ene izmed svojih junakinj. Kljub temu da je bila izredno odprtega duha, pa nikoli ni naletela na tipa, ki bi v postelji rade volje napravil prostor za še koga. No ja, morda bi si želeli, a ker sami tega niso predlagali, je pač ostalo pri tem, kar je imela. Zelo dobro se je znala vzburiti z elegantnimi gibi svoje desnice, ki je povzročila pravo poplavo med njenimi stegni, medtem ko je brala vrstice, ki so opisovale različne spolne akte.

Posebej v slast ji je šel odstavek, kjer je Polona lizala muco svoji prijateljici Špeli in opisovala, kako zapeljivo je vse skupaj, ko se najdeta dve pravi bejbi. Vmes si nenadoma zaželita trdega tiča in ker z umetnim nista zadovoljni, pokličeta na pomoč soseda Braneta, ki se je rad pohvalil, da bi nategnil obe, če bi ga samo hoteli v postelji. Brane je namreč vedel, da sta ljubimki, a jima je vseeno ponudil svoje usluge, če bi si zaželeli česa bolj konkretnega.

Končno je prišel na vrsto in klic na mobilca mu je na ustnice narisal ogromen nasmešek. Skočil je v kopalnico, si umil zobe, podrgnil svojega korenjaka, da je bil čist in dišeč ter se oglasil pri sosedah. Ti sta ga pričakali v samem spodnjem perilu, no ja, Špela je bila celo brez spodnjic, kar pa ni bilo nič tragičnega, saj je stala med vrati spalnice, kjer se je nahajala ogromna postelja, vidno razmetana od predhodnih igric potrebnih deklet.


Nič ni imela proti sedenju na trdem korenjaku. © iStockphoto

 
Prav nič mu ni bilo nerodno. Takšen je bil ta sosed Brane. Tudi sredi ulice bi ju naskočil, ko bi mu le dali, tokrat pa je imel na voljo diskretnost, kjer ga ne bo videl nihče. Žena je bila v Zagrebu na nekem šolanju in pošteno je že pogrešal vonj pohotne češplje in vroče ženske ustnice, ki objemajo njegovega korenjaka. Špela je takoj prevzela to opravilo in Brane si je za posladek zaželel le še Polonino češpljico na svojem obrazu. Rade volje se je razkoračila nad njegovo glavo in zapeljivo začela drgniti svojo pohotnico ob njegove našobljene ustnice, ob tem pa poljubljala Špeline joške, ko je ta sesala njegovega tiča. Ni bila ljubosumna nanjo, kajti še vedno so ji bila bolj pri srcu dekleta, a ji niti trdi tiči niso bili odveč.

Nič ni imela proti sedenju na trdem korenjaku, ki jo je spomnil, da je žensko mednožje narejeno za tovrstne igrice in ne le za ženske jezike, ki jih je tako rada čutila na rožnati lepotički. Tudi v usta ga je občasno vzela, a ji to zares ni bil nek poseben občutek. Še najbolj je uživala ob pogledu na nemočne fante, ki so se zaradi njenega oblizovanja in sesanja, nemočno krivili pred njo. Brane je imel dovolj ogrevanja in si je zaželel nečesa novega. Niti v sanjah pa si ni predstavljal tistega, kar sta mu pripravili. Špela ga je vprašala, ali je že videl, kako se poljubljata dve češplji, on pa je seveda menil, da gre pač za poljub dveh deklet in samozavestno pokimal.

Ko pa sta dekleti širom raztegnili noge in v posebnem položaju skupaj spravili svoji mastni muci, se mu je začelo mešati. Bilo mu je lepše, kot če bi imel Špelo ali pa Polono na svojem korenjaku. Brž je z desnico pograbil korenjaka in ga začel navijati v pest ter opazoval, kako se dve divji pohotnici obdelujeta s svojima češpljama naravnost pred njegovimi očmi. Joški so se jima zibali kot jesensko listje v vetru, muci pa sta mokro cmokali, da je bilo kaj. Prestavil se je še bližje, da je podrobno videl, kako se nabrekla ščegetavčka drgneta drug ob drugega in bil je prepričan, da dekleti ne igrata vsega tistega vzdihovanja in ječanja tik pred njim. Špela je upala, da jima ne zameri, ker sta ga povsem zapustili, a je zatrjeval, da mu je povsem všeč, kar vidi pred seboj. Še krepkeje je stisnil korenjaka pri korenu, nekajkrat močno potegnil preko celotnega penisa, nato pa ob dolgem aaaaaaaaa popackal obe lepotički pred seboj, ki sta pohotni stegovali svoja jezika proti njegovemu junaku.

V tistem trenutku je do konca prišla tudi Tina, ki pa se je v mislih že veselila novega poglavja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.