Magazin
57 ogledov

Vzdržnost do poroke, nato pa ...

150508-zenska-zadnjica1-ist Žurnal24 main
Ker sva s seksom pridno počakala do poroke, sva si ga na medenih tednih na Baliju privoščila na polno.

Sveže poročena sva krenila na poročno potovanje. Moj Uroš je bil zares zlat, saj je z zbranim denarjem organiziral pot na Bali. Ko sva prispela tja, sem mislila, da sem v nebesih. Pesek in prozorno morje ter sonca, kolikor se ti ga zahoče. Prijazni prebivalci in precej turistov pa so poskrbeli, da se nisva počutila kot izgubljenca. Končno sva našla svoj apartma ter razložila prtljago in padla na posteljo. Tako dobro je bilo priti do nekaj počitka, toda ...

Zdelo se mi je, da na svojem stegnu nekaj čutim in nisem se motila. Bila je njegova roka, ki je dvigovala moje poletno krilo. Postalo mi je vroče kot še nikoli v življenju in to pravim čisto zares. Z možem sva se pri šestnajstih letih, ko sva se spoznala, zaobljubila, da ne bova seksala pred poroko. Jaz sem se tega držala do dvaindvajsetega leta, upam, da tudi on. Želela sva, da bi bil prvi seks za naju nekaj najlepšega na svetu in očitno je postalo, da ga bova doživela vsak hip. Tudi sama sem si neskončno želela končno spoznati radosti moškega dotika na malce bolj intimen način. Bil je izjemno nežen in razumevajoč, saj je vse skupaj počel na tako romantičen način, da nisem občutila nikakršne treme. Počasi pa je vendarle med moje noge zatavala tudi njegova roka, kar pa ni bilo prvič. Že sva se šla predigro, toda seksala nisva nikoli. Občutek njegovih dotikov je bil božanski, in ko mi ne bi bilo tako tuje, bi zavpila, naj strga spodnjice z mene in me nabije na svojega junaka, da ga končno spoznam tako, kot se spodobi. V mojih mislih je vrelo in postajala sem popolnoma druga oseba. Prestrašila sem se, da mu to ne bo všeč, a so bili moji strahovi zaman, saj je užival ob pogledu na svojo ženo, ki se spreminja v pravo pohotnico. Prav tako se nisva šla še niti oralnega seksa, in ko je moja muca prvikrat občutila dotik njegovega toplega jezika, mi je bilo za vse na svetu žal, da ga ni že prej. Morda pa je bilo tako še bolje, kdo ve?

Ljubil se je z mojo gladko lepotičko, vrh katere se je risala tanka črtica. Njegove oči so bile videti pohotne kot še nikoli in vedela sem, da bom prejela darilo življenja. Verjetno sem bila popolnoma rdeča v obraz, saj me je vročina oblivala kot za stavo. Orgazmi mi niso bili tuji, toda tisti, ki je sledil, potem ko je Uroš vrh svojega jezika potisnil globoko v mehko, mokro muco, je bil nekaj neverjetnega. To so verjetno orgazmi življenja, ki si jih želi prav vsako dekle.

Legel je poleg mene in me občudoval, ko sem se zvijala v objemu močnih čustev, ki so preplavila moje telo. Verjetno se mu je zdelo strašansko lepo, ko je videl posledice svojega početja tam spodaj med mojimi potnimi stegni. Prvikrat v življenju sem kar pred njim porinila prst v češpljo in jo zmasirala do samega sladkega konca, nato pa se obrnila k njemu in se mu zazrla v zasanjane oči.

»Čas je, dragi,« sem mu dejala in zgornjo nogo potisnila daleč preko njegovega boka in se s poplavljeno češpljico dotaknila vrha njegovega korenjaka, ki je že pridno stal. Še prej sem ga vzela v roko in se malce poigrala z njim, ter z nabreklo glavico drgnila po vlažnem mednožju. Videti je bil prav tako vznemirjen in vzburjen kot jaz, zato ga nisem več želela mučiti. Toda kaj, ko sem pred uradnim krstom želela še okusiti slast čvrstega korenjaka v svojih ustih. O tem sem sanjarila že dolgo, a nisem zmogla poguma za ta korak, čeprav Uroš verjetno ne bi imel nič proti. Kar naenkrat sem izginila pod svileno pregrinjalo, ki je bilo ovito okoli naju, prijela pri dnu korenjaka in brez pomislekov z usti objela njegovega lepotca. Prvi občutki so bili fantastični. Verjetno tudi zanj, saj se ni prav nič pritoževal. Zaprla sem oči in se z našobljenimi ustnicami spustila po njegovem junaku, ki je izginjal za njimi centimeter po centimeter, vse dokler mi v petem ali šestem poskusu ni uspelo priti do samega dna. Vedno sem menila, da bi bruhala pri podobnem podvigu in prav presenečena sem bila, kako dobro se mi je zdelo med tem početjem, ko sem dejansko uresničila svoje sanje.

Nato pa so bile na vrsti druge. Ne, ni me prvič v življenju polegel on, pač pa sem jaz njega. Prav elegantno sem se splazila preko njegovih nog in z vlažno muco nalašč podrgnila po njegovih nogah, kolenu, stegnu, nato pa se ustavila tik nad tičem, ki je nabreknil do skrajnih meja. Zazrla sem se v njegove izbuljene oči, se nasmehnila kot dobra vila in sedla nanj. Obema je zastajal dih in začela sem se pošteno tresti po celem telesu. Vse to je bil plod neizmernega vzburjenja in pohote, ki me je takoj zatem spremenila v nadnaravno porivačico, in vedela sem, da bom imela s tem še težave, ko bom morala razlagati, od kod mi ta nagon.

Prihajalo mi je kot v sanjah in bila sem vsa mokra od njegove sperme, ki je kar ni in ni hotelo zmanjkati, zato pa sem še nekajkrat krenila nad čvrstega lepotca s svojimi pohotnimi ustnicami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.