Magazin
14 ogledov

Vzel me je v skladišču

Žurnal24 main
Ko je enkrat prišel z dlanmi do mojih joškic, se nikakor ni mogel več ločiti od njih. Počutila sem se erotično in zapeljivo kot že dolgo ne.

Imela sem že polno glavo kuvert, paketov in ostalih pošiljk, ki so mi vsakodnevno grenili življenje v službi. Edina svetla točka moje službe je bil Peter, ki razvaža večje pošiljke na območne enote. Ko je vstopil v prostor, mi je srce vedno začelo močneje biti in takoj sem postala precej boljše volje. Že nekaj časa se mi je zdelo, da tudi on goji podobna čustva do mene, ne vem pa, ali je šel v svojih mislih kdaj tako daleč kot jaz.

V svoji domišljiji sem ga že večkrat dobesedno posilila kje v bližini, po navadi kar med velikimi vrečami kuvert v našem skladišču. Očitno je bil moj pogled videti že zelo pohoten, saj mi je zadnjo uro priskočil na pomoč, da bi hitreje končala. Ostala sva sama, saj sem po navadi zaključevala prav jaz na željo našega šefa, ki je meni še najbolj zaupal. Tisti večer ni dosti manjkalo, da bi se izneverila njegovemu zaupanju. Nisva še končala, ko mi je Peter že dal vedeti, da ve, česa si zelo močno želim.

Ponudila sem se, da mu pomagam odvleči težko vrečo v skladišče, pa čeprav moje pomoči ni potreboval. V hipu sem se spomnila svojih perverznih misli, ki so se večinoma odvijale prav tam, kjer sva se tisti trenutek nahajala.

Manjkala je le še majcena iskrica, da bi se vžgala, on pa je pravzaprav zanetil cel požar, ko mi je v šali namignil, da bi se dalo tam idealno pozabavati. Začela sem dihati, kot bi pravkar pretekla kilometer in mu komaj odvrnila, da to sploh ni tako slaba ideja. Bilo me je strah njegove reakcije, saj si prav nič nisem želela, da bi me imel za neko lajdro. K sreči se je nasmehnil in mi priznal, da si me že nekaj časa želi. Brez besed sem stopila k njemu, ga objela, nato pa sva se prvikrat poljubila. Nisem si upala niti predstavljati, da bova šla še kaj dlje, toda poljub, ki je bil fantastičen, se je zavlekel v kar nekaj sladkih minut.

Roke so nama same od sebe potovale drug po drugem in prav kmalu sem lahko dodobra občutila, kateri del telesa pri meni najbolj obožuje. Ko je enkrat prišel z dlanmi do mojih joškic, se nikakor ni mogel več ločiti od njih. Počutila sem se erotično in zapeljivo kot že dolgo ne. Nesrečen zakon z bivšim možem je tisti trenutek dokončno izginil iz moje glave in srečna sem se predajala nečednostim s prekrasnim fantom, ki sem ga naravnost oboževala že nekaj mesecev. Ni bil vsiljiv, kljub temu da sem si morda sama želela kar malce več predrznosti z njegove strani. Očitno je do mene želel ohraniti precejšnjo mero spoštovanja, zaradi česar sem ga zelo cenila, a želela sem si več. In to takoj.

Odločena sem bila, da iz njega izcedim vso energijo. © iStockphoto

 
Nežno sem se mu izvila iz objema in z dlanmi počasi zdrsela ob njegovem telesu navzdol, vse dokler se z ritjo nisem usedla na veliko poštno vrečo. Zanimivo, da sem se znašla ravno tam, kjer sem si najbolj želela. Začela sem mu odpenjati zadrgo in zazdelo se mi je, da se je tega prestrašil. Ker ni rekel ničesar, sem nadaljevala, saj sem vedela, da se moški čemu podobnemu ne bi nikoli odpovedal.

Bila sem naravnost šokirana nad odkritjem vsebine njegovih hlač, saj je pred menoj pokončno in ponosno stopil velikanski ud, ki pa še ni bil videti niti povsem nabrekel. Verjetno sem imela od navdušenja solzne oči, ko sem z ustnicami objemala njegovega korenjaka in mu dajala vedeti, da mu lahko nudim precej več, kot bi si sam sicer sploh upal predstavljati.

Opazila sem, da se mu je trebuh popolnoma skrčil, oči pa je imel tesno zaprte. V bistvu se mi je zdel kar malce smešen s tistim prihajajočim izrazom na obrazu. Šele takrat pa sem se zavedela, da ne gre samo za izraz na obrazu. V trenutku, ko sem potegnila njegovega junaka iz ust, je ta močno brizgnil po kar nekaj vrečah, zaradi česar sva potem za tisti dan končala, saj sva morala vse skupaj pospraviti in zakleniti, preden je prišel na obhod možakar iz varnostne službe.

Nisem bila razočarana, toda moja nepotešenost je tisti dan prerasla vse možne limite in komaj sem čakala naslednjo priložnost, saj sem bila odločena, da iz njega izcedim vso energijo, ki ga je držala pokonci. Zgodilo se je pri njem doma, najprej že na vrtu, nato v kopalnici in končno še skoraj vso noč v njegovi postelji.

Zjutraj sem v službo prišla nasmejana kot še nikoli.
Njega ni bilo, hehehe!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.