Magazin
63 ogledov

Vzel si me je na deblu

seks Shutterstock
Bil je že skrajni čas, da dam možgane malo na "off". Celo leto je bila naša delovna ekipa pod hudim pritiskom in čudi me, da nam je na koncu uspelo prav vse in morda še nekoliko več.

Tokrat za oddih nisem izbrala morja z natrpano plažo, niti ne kakšne druge podobne destinacije. Zatekla sem se k teti na kmetijo in uživala v tišini in svežem zraku. Jutranji sprehodi po tistem velikem travniku in bližnjem gozdu, so bili kot balzam za dušo. Nikjer ni bilo nikogar, zato sem še toliko bolj uživala v oglašanju ptic in vonju rastlinja povsod okoli mene.

Ob povratku me je na dvorišču pričakal postaven mladenič in me pozdravil. Kasneje mi je teta razložila, da ji fant pomaga pri opravilih in da prihaja dvakrat tedensko. Tisti teden je potem hodil vsak dan in teti je pošteno vleklo na smeh. Bil je prijeten fant in rad se je družil. Kmalu sva postala prava prijatelja in skupaj zahajala v gozd. Potem je nek večer celo ostal in prespal, naslednje jutro pa sva se skupaj odpravila lovit prve sončne žarke. Na jasi sva sedla na podrto drevo in misli prepustila svojemu toku. V nekem trenutku so se najine roke znašle skupaj in resnično mi je bilo lepo pri srcu, ko mi je božal dlani.

Še preden sem se pri sebi sploh odločila, česa si želim od njega, sem njegove ustnice že gostila na svojem vratu. Poizkusil je in dobro mu je uspevalo. Tudi, ko je njegova razprta dlan pristala na mojem golem kolenu, se nisem želela umakniti. Še več. Upala sem, da ne bo prenehal. Da bo še naprej božal moje telo in čute s svojimi rokami in ustnicami. Z desnico sem se oklenila njegovega vratu in prvič okusila njegove ustnice na svojih. Bilo je čudovito in želela sem si še.

Nenadoma sem bila globoko v duši vsa podivjana in neučakana, on pa je vse počel tako lahkotno in potrpežljivo. Presedla sem se tako, da sem se z nogami razkoračila preko njegovega naročja on pa je lahko v svoje dlani ujel mojo ritko. "Tako seksi si …," je zavzdihnil.

Naslednje besede sem mu posrkala z ustnic in se predala v neskončno dolg poljub. Čutila sem njegovo moškost pod seboj in z veseljem ugotavljala, da je ta čedalje večja. Z mednožjem sem se naslanjala ob nabreklino v njegovih hlačah in po njegovem dihanju sem vedela, da komaj čaka naslednji korak. Njegovi prsti so se prebili za moje kratke hlače in vse močneje me je vlekel k sebi. Nagajivo sem cmoknila od njegovih našobljenih ustnic in legla nazaj na deblo. Bilo je grobo, a mi ni bilo mar. Njegovi pohotni pogledi so me prepričali, da ležim na udobni zakonski postelji.

Razpel mi je hlače in jih z vprašaji v očeh vlekel z mene. Privzdignila sem zadnjico in mu pomagala, on pa je navdušen in s polnimi pljuči vdihov legel k meni. Nekaj časa je božal mojo potrebnico in poskrbel, da se je kmalu kopala v soku pohote. Potem si je z eno roko odpel hlače in za hipec sem lahko ugledala čudovito delo matere narave. Tako velikega in čvrstega tiča sem si vedno želela videti od blizu. Vzela sem ga v roko in kar nisem mogla skriti navdušenja.

"Ti je všeč?" je vprašal. "Pa kako, mmm!"

Potem je legel med moje razprte noge in mi dovolil, da ga z roko povedem k sladkosti naproti. V naravi še nikoli nisem počela tega. Bilo je nekaj novega zame, nekaj neponovljivega in lepo kot še nikoli. Prihajal je globoko vame, jaz pa sem tiho ječala, neobremenjena z okolico in se prvič v življenju zares predala. Občutki, ki so me ob tem prevevali, so bili nekaj nepopisno lepega.

Ko sva tekla preko travnika proti kmetiji, mi je obljubil, da bo prespal pri meni. Bila sem neučakana, saj je bilo šele jutro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.