Magazin
90 ogledov

Vzela sem si cimra

Izkazalo se je, da je revček še devičnik in zato ob stiku z menoj ni upal izreči Žurnal24 main
Pred leti sem imela cimra, ki mi je bil strašansko všeč, toda nikakor ni hotel podleči mojim ljubezenskim čarom.

Čeprav sem bila vedno zelo postavna in mi v bistvu nikoli ni bilo treba dolgo iskati fanta, pa se mi Marko kar ni in ni hotel predati. Lahko bi šla kakšen vikend ven, pa bi že imela tipa, toda nikakor se nisem mogla sprijazniti z dejstvom, da ne morem dobiti tistega, ki si ga želim. Pomislila sem že, da mu ni do deklet, a sem nekega večera ugotovila, da ni povsem tako.

Izkazalo se je, da je revček še devičnik in zato ob stiku z menoj ni upal izreči kaj več od pozdrava in še kakšne besede. Po večerji je vedno izginil v svojo sobo in popolnoma utihnil. Ni poslušal glasbe ni gledal televizije in nikoli ga nisem videla brati knjige, zato sem začela oprezati za njim, kaj počne. Pomislila sem celo, da se drogira, a se mi ni zdel tip človeka za te stvari.

Zato sem nekega poznega večera prav po tiho odprla njegova vrata, da bi pokukala v sobo. Če bi me dobil, bi pač dejala, da nekaj potrebujem in odšla proč. Toda ni me zalotil. Bil je preveč zatopljen v tisto, kar je očitno počel vsak večer, preden je odšel spat. Sedel je za svojo pisalno mizo, z desnico na miški in levico v naročju, ki pa ni mirovala. Opazila sem, kako se enakomerno drgne po mednožju in stopila korak naprej, da bi videla, kaj počne.

Radovednost me je premagala, in ko sem na zaslonu njegovega monitorja videla, da si ogleduje strani s pornografsko vsebino, sem takoj vedela, kaj počne levica v njegovem naročju. Tudi sama marsikdaj skočim na kakšno stran s podobnimi vsebinami, in ko me zaščemi med nogami, skočim po svoj rožnati vibrator in si dam duška. V tem ne vidim nič slabega, saj izredno pomirja. Je pa imel težave Marko, ker se zaradi spleta ni nikoli spoznal s pravim seksom.

Zanimalo me je, ali je mogoče iz njega izvleči še kaj. © iStockphoto

Vedela sem, da sobe ne bom zapustila, ne da bi ugotovil mojo prisotnost, a vseeno nisem imela pojma, kaj naj storim.
Ko sem malce nerodno stopila in je popolnoma obmiroval, sem vedela, da poti nazaj ni več. Plaho sem pozdravila in po nekaj sekundah tišine pristavila, da bi si tudi sama rada ogledala kaj pohotnega. Še vedno se ni niti obrnil, saj mu je bilo prekleto nerodno, ker sem ga zalotila pri početju. Naredila sem tudi naslednjo potezo ter mu stopila povsem za hrbet. Brez besed sem se sklonila malce naprej in v desnico ujela njegovega trdega junaka, ki je molel iz odpetih hlač. Popolnoma je prenehal dihati, rekel pa še vedno ni nobene. Z miško je začel nenadzorovano krožiti po zaslonu in pritiskati sem ter tja.

Omenila sem mu nekaj svojih želja, kaj bi rada videla, vmes nategovala kožico preko nabrekle glavice in opazila, da se je v veliki meri pomiril ter spet normalno zadihal. Še vedno je bil tiho in videti je bilo, kot bi se delal, da ni nič. Poljubila sem ga na vrat in začela krepkeje navijati svoje prste okoli korenjaka, da ga je kar dvigovalo s stola. Nenadoma in popolnoma presenetljivo je med moje prste brizgnila vrela belina. No ja, glede na njegovo neizkušenost niti ni bilo tako nepričakovano. Po eni strani pa se mi je zdelo smešno, da sem ga z nekaj potegi z roko pripravila do tega, da mu je že prišlo.

Zanimalo me je, ali je mogoče iz njega izvleči še kaj, čeprav sem bila, po pravici povedano, precej skeptična glede tega. Nisem imela ravno preveč upanja v to, da bi lahko ugodil kakšni moji želji in zadovoljil zahtevno mucico, ki pa je kljub njegovi neizkušenosti vneto poplavljala bregove. Morda še celo bolj kot ponavadi. Mislim, da me je izjemno vzburila misel na to, da še nikoli ni namočil svojega tiča v drugo češpljo in bi bila tako moja zanj nekaj popolnoma novega. Opazila sem, da mu je bilo strašansko nerodno, ker mu je prišlo v mojo roko, toda ko sem tiča obrisala v majico, ki je bila na postelji, je videl, da me to popolnoma nič ne moti.

Spravila sem se pred njega in ga pogledala v oči. Ni mi bilo treba spraševati, saj mi je bilo vse kristalno jasno. Mislim, da sem ga presenetila bolj kot Božiček iz dimnika, ko sem se z usti spustila po njegovem ponosu vse do dna. Slišala sem ga ječati in ne bi me presenetilo, ko bi mu v hipu še enkrat prišlo. Pa mu ni. Zdržal je svoje prvo fafanje, kljub vsemu pa nisem želela pretiravati, saj sem si obetala še kaj več od sesanja nedolžnega tiča. Vstala sem pred njim, si samozavestno slekla majico in potegnila dol hlače. Z odprtimi usti je zijal vame, zdaj v joški, zdaj v mednožje in vedela sem, da moram ukrepati sama.

naga_istock

Mislim, da sem ga presenetila bolj kot Božiček iz dimnika. © iStockphoto

Razkoračila sem se preko njegovega naročja, z roko prijela za korenjaka in si ga nastavila pod vlažno luknjico, ki je v naslednjem trenutku pogoltnila celega korenjaka v svoje brezno. Počutila sem se, kot bi bila sama nedolžna, tako lepo se mi je zdelo. Njegovi dotiki in otipavanje so bili tako sramežljivi, da sem postala le še bolj potrebna in vesela, da ga lahko naučim česa novega.

Od tistega večera dalje sva seksala čisto vsak dan razen tistih zoprnih dni, ko nisem mogla. Priznati moram, da je postal pravi seksualni mojster z znanjem ustne in vse ostale obdelave, toda kot je bilo za pričakovati, so mu počasi začele dišati tudi druge češpljice in ni minilo dolgo, ko je v tisti sobi padla prava lepotička, ki mu je niti najmanj nisem zamerila. Ko je ostal sam, pa tudi vmes, sva se vseeno dajala dol kot zelo dobra prijatelja in to mi je bilo več kot dovolj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.