Magazin
40 ogledov

Vzemi me, takoj!

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Mmm, kako si ga želim! Njegova dlan polzi po mojem telesu, preko trebuha in njegovi prsti se zapodijo naravnost za spodnjice. Pričakam ga z vročo mucko, ki se veseli njegovih dotikov. Sežem z roko proti njegovemu mednožju in tam naletim na čvrsto zverino, ki dviguje in napenja njegove hlače.

Dobro ga čutim čez jeans hlače in sprašujem se, ali je možno, da ne nosi spodnjic, saj je njegov tič na otip tako blizu. Verjamem mu, ko mi pove, da je spodaj resnično brez, saj je samo zame tako na hitro vstal iz postelje in navlekel le kavbojke. Verjetno ga žuli, ga vprašam in seveda potrdi. Odpnem mu zadrgo in izpustim silaka iz hlač. Kot utež pade na mojo dlan, nato se ga oklenem s svojimi prsti in ugotovim, da ga je zares precej skupaj.

Usta mi napolni slina, postanem še za stopnjo bolj potrebna in med nogami me prične pošteno ščemeti. Njegovi prsti so za tisti hip dovolj, a kmalu si bom želela več. Na uho mi zašepeta, da obožuje pobrite češpljice. Tisto jutro sem se uredila samo zanj. Vedela sem, da ljubi gladke in mu takšno tudi ponudila. Drhtela sem po celem telesu, pohotno grabila za velikana, ki še kar ni prenehal nabrekati, ter po tihem upala, da mi bo na mucko pritisnil svoje ustnice. Te se po vratu spuščajo navzdol do ramen, naramnice zdrknejo po rokah in v trenutku sem zgoraj povsem gola. Njegovi prsti se za trenutek odlepijo od vlažne češpljice in se pridružijo drugi roki, ki že gnete moje jedre prsi. Vzdihujem, se mu nastavljam in si ga želim, on pa grizlja moja ramena in gnete joški, vrh katerih se bohotijo nabrekle bradavičke.

seks | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Ne morem verjeti, da se mi to dogaja. Njegova desnica se znova spusti k mojim nogam in izgine v hlačkah. Razmaknem noge in ga spustim povsem zraven. Občutek je fenomenalen, ko se s prsti zarije med sramne ustnice in sredinca nagajivo potisne v tesno luknjico. Tiho zaječim, zadnjico mi dvigne od njegovega naročja, a se kmalu spustim nazaj. Še bolj razširim svoje noge, on še globlje zarije sredinca in z rokama se ujamem za njegov vrat. Njegove ustnice me ves čas poljubljajo, čutim vroče poljube na prsih, ki mi kmalu prekrijejo premražene in vzburjene bradavičke. Nastavljam mu jih, z boki blago suvam naprej in se nabijam na iztegnjen prst, z veseljem sprejmem vase še drugega in si želim, da bi mi prišlo, potem pa takoj še enkrat na čudovitem tiču, ki binglja iz moje roke.

Omamljena od orgazma spolzim z njegovih nog in se s koleni ustavim na tleh. Zadihana in prezadovoljna se obrnem k njegovemu tiču, ki tako lepo stoji in me prosi naj ga vzamem. Uperim ga proti sebi in ga, še vedno zasanjana, objamem z usti. Levica počiva med mojimi nogami in boža zadovoljno češpljico. Ves čas ga gledam naravnost v oči in videti je kot v nebesih. Vprašam se, kako daleč bom šla. Tako zelo sem perverzna, da bi mu ga rada posesala do konca. Čisto do konca. Rada bi se okopala v njegovem orgazmu.

S sredincem se potopim v mokro mucko, vzamem tiča v usta čisto do korena in iztegnem jezik po polni mošnji. On zaječi in vidim, kako mu uhaja kontrola nad lastnim telesom. Zadnji hip si premislim, skočim pokonci in zajaham njegovega velikana. Presenečen je, to vidim iz njegovega pogleda, a prav nič mu ni žal, ko z vročo žemljico sedem na njegovega korenjaka. Napete prsi mu potisnim v obraz, napnem zadnjico in usločim hrbet. Njegove dlani prekrijejo moji čudovito napeti ritnici, njegovi prsti pa se zadrejo mednje.

Čutim, kako se z njimi nevarno poigrava na prepovedanem mestu, a to mi je všeč. Še več, želim si, da bi mi pohotnico napolnil z enim od njih. Očitno mi bere misli. Naslednji trenutek mi vzame sapo. Polna sem … polna z vseh strani … in njemu prihaja … tako zelo prihaja!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.