Magazin
1672 ogledov

Vznemirljiva menjava partnerjev

null Žurnal24 main
Jaz in moj Tadej sva skupaj z Ano in Markom praznovala njuno vselitev v novo stanovanje. Pripravila sta pravo pojedino, odlično vino in super vzdušje.

Ob glasbi smo se celo nekoliko zazibali po veliki sobi, nato pa padli na ogromno sedežno, ki se je raztezala čez skoraj dve steni.

Obe sva naskočili svoja fanta in z glasnim smehom ukradli nekaj poljubov. Fanta sta postajala vse bolj predrzna, dvigovala sta najini krili, ki sva ju sicer tiščali navzdol, a so nama gola stegna vse pogosteje kukala ven. Ker je Ana popustila, sem enako storila tudi sama, nikoli pa si ne bi mislila, da bom kdaj seksala ob nekom drugem. In prav to se je zgodilo.

Bežen pogled na sosednji parček mi je povedal, da je Marko že krepko zarinil svoje dolge prste pod njene spodnjice in jo začel konkretno otipavati. Ona se tega ni branila, zato sem tudi sama začela popuščati Tadeju.

Poljubi in dotiki so me odpeljali v neko drugo realnost in preden sem sploh dobro vedela, kaj se je zgodilo, je Tadej že izvlekel svojega trdega hudiča iz hlač in ga potisnil pod mene. Ne da bi kaj dosti razmišljala, sem sedla nanj, pri tem pazila, da ne bi bila preglasna, a je za to poskrbela Ana.

V trenutku, ko sem pogledala k njima, sem vedela, da precej zaostajam. Ana se je že pošteno nabijala na velikega Markovega tiča, ki sem ji ga kar malo zavidala, in se mi smehljala preko ramena.

Za vse je bila ta izkušnja nekaj novega, a nihče ni pomislil, da bi prenehali. Za hip sem pomislila celo na to, da bosta fanta morda želela kaj menjati. No ja, saj me je privlačila misel na to, da bi se preizkusila na večjem korenjaku od Tadejevega, a vseeno se mi je zdelo to kot varanje, zato nisem bila prepričana, da bi to storila. In kako bi se šele počutila, ko bi videla Ano na Tadejevem?

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

To pa sem izvedela še prekmalu. Tadej je sedel, ona je klečala na tleh pred njim in v usta jemala njegovega tiča. V glavi se mi je vrtelo od vznemirjenja, medtem ko me je Marko vlekel k sebi.

Nisem vedela, ali bom zdržala in kako bom na to gledala jutri, kar so opazili tudi oni, zato je Ana prenehala s svojim početjem in mi ga prepustila nazaj. Celo prijela je Marka za roko in ga odpeljala v sobo, da sva midva s Tadejem ostala sama.

Še vedno nisem povsem prišla k sebi, ko se je iz sobe že slišalo veselo javkanje in škripanje postelje. Tadej se je ob tem nasmehnil in iztegnil roke proti meni: "In, kaj midva čakava?" Sedla sem mu v naročje, se z mucko naslonila na še vedno trdega barabina in se začela gnesti obenj. Počasi sem pozabila na prizor, kako mu ga seksi Ana vleče s svojimi polnimi ustnicami, in na Markov pohoten pogled, ki se je usmeril med moje noge, ko me je vlekel k sebi, in se raje predala svojemu ljubemu.

Nisem pa mogla iz spomina izbrisati velikanskega tiča, na katerem je tisti hip uživala Ana, in priložnosti, da ga izkusim tudi sama. Nenadoma sem začutila, da sem naredila napako, saj je nekje globoko v meni tlela prava spolna pošast, ki si je želela nečesa novega, a si tega nisem upala izkoristiti ob prvi priložnosti.

Glede na to, kar se je pripetilo, verjamem, da se mi bo ponudila nova, in takrat jo bom zgrabila z obema rokama, nogami, usti in še čim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.