Magazin
0 ogledov

William in Kate za 295 evrov

London bo konec aprila v središču pozornosti. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Tudi Nemce navdušuje ljubezenska zgodba princa Williama in Kate Middleton – "potovanje po poteh bodočega kraljevega para" se v Nemčiji prodaja kot za stavo.

Nemški potovalni velikan TUI je nedavno zasnoval potovanje po Londonu in bližnji okolici, na katerem bodo udeleženci "začutili, da so del zgodovinskega dogodka", poroke Williama in Kate, ki bo 29. aprila. Vikendpaket stane 295 evrov (polet v London v ceno ni vključen, a nemška mesta z Londonom povezuje veliko nizkocenovnih letalskih prevoznikov) in je namenjen predvsem "Nemkam, ki želijo občutiti zgodovinsko svečanost". Število vikendpaketov je omejeno, potekali pa bodo že v naslednjih tednih.

Tudi Garrad in Mahiki
Med vrhunci ture organizatorji izpostavljajo obisk Garrarda, razkošne londonske draguljarne, ustanovljene leta 1735 (Garrard je izdelal zaročni prstan princese Diane, ki ga zdaj nosi Kate Middleton), in ogled opatije Westminster, kjer se bosta William in Kate zaobljubila eden drugemu. TUI bo obiskovalcem pokazal tudi Jigsaw, modno podjetje, kjer je delala Kate, Mahiki, klub, kjer sta se zabavala takrat še ne zaročenca, in seveda tradicionalne turistične znamenitosti, povezane s kraljevo družino, med katerimi ne bo manjkala Buckinghamska palača.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.