Magazin
30 ogledov

Z avtobusom od 205 evrov

Maja se bodo temperature na Azurni obali in v Provansi povzpele že krepko nad 20 Žurnal24 main
Prvi maj je odlična priložnost za nekajdnevne izlete. Izkoristite proste dni. V spodnje ponudbe so všteti avtobusni prevoz, nočitve in ogledi.

Azurna obala za 205 evrov
Romantični prestiž francoske obale je od Ljubljane oddaljen le pol dneva vožnje. Vse njene lepote si boste lahko ogledali za dobrih 200 evrov na osebo. Agencija MM Turist v svojem štiridnevnem paketu ponuja obisk Cannesa, Nice, Monaka in Monte Carla ter spoznavanje provansalskih vasic v zaledju. V ceno so poleg avtobusnega prevoza vključeni še vsi ogledi po programu in dve nočitvi z zajtrkom.

Črna gora za 219 evrov
Boka Kotorska, nacionalni park Skadarsko jezero, Budva, Cetinje, Lovčen in Sveti Štefan so največje znamenitosti Črne gore. Obiskali jih boste lahko v sklopu petdnevnega izleta, ki ga za 219 evrov na osebo ponuja agencija Globalturist. Poleg treh nočitev s polpenzionom so v ceno všteti avtobusni prevoz, zunanji ogledi ter degustacija pršuta in sira na kmečkem turizmu.

Madžarska za 229 evrov
Štiridnevno popotovanje po Madžarski si lahko privoščite za 229 evrov na osebo. Agencija Kompas ponuja paket, ki vključuje ogled lepot Budimpešte in Tihanyja ob Blatnem jezeru ter obisk zgodovinskega mesta Eger.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.