Magazin
90 ogledov

Z droga naravnost v posteljo

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Hodil sem jo gledat kot zatrapan najstnik in cedil sline ob vsakem njenem nastopu.

Prelepa Kolumbijka Maria je vsak vikend in enkrat med tednom nastopala v znanem klubu in sicer je plesala na drogu. Ni bila klasična slačipunca, kot nekateri takoj pomislijo, pač pa je bil ples na drogu zanjo neke vrste šport. Ko sem uspel z njo spregovoriti nekaj besed, sem bil nad njo še bolj navdušen. Razgledana lepotica, sanjskih mer, je točno vedela, kaj si želi v življenju.

Desetine pohotnih moških oči je niso motile. Skoncentrirala se je na svoj nastop, po njem pa samozavestno odbijala ponudbe za kaj več. Strmel sem v njeno napeto zadnjico in se upiral skušnjavi, da jo zgrabim za joške, ko pride mimo. Le meni se je nasmehnila in tudi spregovorila kakšno besedo, za kar sem bil večkrat potrepljan po ramenu s strani gostov kluba. Neke sobote pa ne bom pozabil nikoli v življenju.

Po nastopu sva sedla na samo in spila kar nekaj pijače. Ona sicer samo mineralno vodo, jaz pa sem ob njej definitivno potreboval nekaj močnejšega. Ves čas sem jo gledal v velike rjave oči, ter obline, ki so se tako lepo bohotile pred menoj. V nekem trenutku je sedla bližje k meni in svojo dolgo nogo čokoladne polti poveznila preko moje. Tega sem si želel, od kar sem jo spoznal in kar nisem mogel verjeti, da se dogaja. Dejala je, da nisem kot ostali in da ji postajam precej všeč. Po njenem zadnjem nastopu me je povabila k sebi, saj, kot je rekla, po predstavi zelo težko zaspi. Živela je v prijetnem, eksotično opremljenem, najemniškem stanovanju. Prosila me je naj počakam, da se oprha, ko pa se je vrnila, me je še bolj osupnila. Zavita v brisačo, ki ji je prekrivala le del prsi in ravno še spodnji del trebuha, mi je prinesla nek koktajl po njenem receptu in odšla v drugo sobo. "Če želiš pod tuš …" je še navrgla, preden je zaprla vrata. To je to!

Bil sem prepričan, da sem tik pred sanjskim doživetjem v postelji z vročo Kolumbijko. Iz kopalnice sem priletel kot raketa in tako nekako se je obnašal tudi moj korenjak. Ležala je na postelji, razgaljena, kot bi se poznala že mesece, skupaj hodila in spala ter nasploh delila vse. Opazil sem, da je njena kolumbijska princeska povsem gladka, kar je še posebej razveselilo moje ustnice. Božala me je po laseh, ko sem ji poljubljal omamno dišečo češpljico in čedalje bolj tiščala svoje dolge noge narazen. Njena koža je bila tako napeta in gladka, da bi jo človek kar pojedel namesto sladice.

plesalka, drog, eroti%C4%8Dni ples, zapeljevanje | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Rožnata mucka je lepo izstopala na temnem telesu, moj jezik pa se je med njenimi opletajočimi nogami počutil že povsem domače. Plazil sem se po njenem lepem telesu, prelizal vsak kotiček in končno prispel tudi do jedrih prsi.
Videti je bila še kako zadovoljna in prvič je lahko tudi segla po mojem že stoječem korenjaku. Ko sem spodaj začutil njeno roko, sem prešel v zadnjo fazo potrebnosti. Rinil sem ga v njeno pest, nato pa legel na trebuh, da se je lahko nadenj spravila s svojimi krasno našobljenimi ustnicami. Ves čas sem jo opazoval pri sesanju mojega korenjaka, ki je kot za stavo izginjal v njena usta. Doživljal sem svoje sanje in v njih užival, kolikor sem le lahko.

Nekje vmes med mojim sanjarjenjem se mi je povzpela nad korenjaka in pohotno sedla nanj. Čutil sem, kako njena vroča in vlažna mucka objema mojega tiča, kako vase sesa nabreklo glavico in kako si ga jemlje celega čisto do konca. Ko se je sklonila nadme, so moje roke pristale na fenomenalnih ritnicah, njeni joški pa na mojem obrazu. Če bi tisti hip merili vame z orožjem in mi grozili s smrtjo v primeru orgazma, bi zagotovo umrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.