Magazin
25 ogledov

Z interneta v travo

Ponudil sem se, da jo zapeljem domov. Žurnal24 main
Zahvaljujem se internetu, da me je pripeljal do Helene, boginje ljubezni, zaradi katere se je sprehod v naravi spremenil v vroče srečanje.

S Heleno sva se spoznala preko interneta, kjer sva klepetala prav vsak dan. Drug do drugega sva začutila, da sva si sorodni duši in nisva potrebovala prav dolgo, da sva se dobila na pijači. Bila je še lepša, kot sem si jo predstavljal in v trenutku sem bil zaljubljen vanjo. Delovala mi je tako odprto in prijateljsko, da nisva imela nikakršnih težav več pri najinem spoznavanju v živo. Uživala sva ob klepetu in hladni pijači vse do večera, nato pa sem se ji ponudil, da jo zapeljem domov, saj je prišla z avtobusom.

Bila je vesela moje ponudbe, jaz pa se med vožnjo nikakor nisem mogel otresti njenega izzivalnega, skoraj pohotnega pogleda. To sem ji tudi omenil in na moje začudenje je nekje blizu Velikih Lašč dejala, da bi šla na sprehod. Seveda se nisem obotavljal in sem parkiral ob stranski cesti, okoli katere se je razgrinjal neskončen in nepokošen travnik. Iz prtljažnika sem vzel odejo, če bi se želela kje usesti, a je takoj spregledala moje skrite misli. "O Sebastian! Si pa zares pomislil na vse." Bilo mi je nerodno kot še nikoli, saj niti v sanjah nisem želel, da bi si mislila, da mi je samo do seksa. No, saj ne, da mi ne bi bilo, toda odejo sem zares vzel samo za sedenje na opojno dišeči travi.


© iStockphoto

 
Nekje sva se zares ustavila in sedla v varno zavetje visokega rastlinja in mraka, ki sta naju popolnoma skrila pred morebitnimi radovednimi očmi. Takrat sva se prvikrat poljubila in bilo je, kot bi poljubljal boginjo ljubezni. Njene žametne ustnice so objele moje, sledil je nežen dotik jezika in še preden sem svojo roko položil na njeno telo, se mi je zdelo, da mi bo prišlo, ne da bi slekel hlače. V tistem trenutku prav zares še nisem razmišljal o tem, da bi šla do konca, saj je bilo že to več kot zadovoljivo, toda tokrat je ona presenetila mene in krenila s svojo dlanjo navzgor po mojem stegnu. Takoj sem imel trdega kot kamen in le želel sem si lahko tistega, kar je potem tudi sledilo.

S prsti je bila že povsem blizu mojega ukleščenega korenjaka in za čuda se ni ustavila, kot sem predvideval, da se bo. Nadaljevala je svojo pot, le morda nekaj počasneje, kar pa se mi je zdelo še precej bolj vzburjajoče. Čutil sem, da moje telo gori in si jo v mislih zaželel popolnoma gole pred seboj ter si predstavljal, kako me prosi, naj jo zadovoljim. Ko sem se vrnil nazaj v resničnost, je njena spretna desnica že izginila globoko za odpeto zadrgo in pod spodnjicami lovila mojega čvrstega junaka. Bil sem najsrečnejši moški na svetu in ji to tudi dal vedeti z naslednjim poljubom.

Moje roke so odlebdele na njene prsi, ki so mi dajale tako dober občutek v rokah. Če bi mogel, bi jo v sekundi spremenil v golo in si jo vzel, kakor bi mi velela. Izpolniti sem ji nameraval prav vse njene želje, a me je še enkrat presenetila in sama izpolnila meni eno veliko kljub temu, da si je naglas sploh nisem zaželel. Izgubil sem njene ustnice, njene sočne poljube, ki pa so se že v naslednjem hipu preselili na nek drug del mojega telesa. Med nogami mi je vrelo, na korenjaku pa sem občutil nepopisljivo vročino, ki se je počasi, a zanesljivo širila od zgornjega dela proti samemu dnu. Padal sem v trans in bal sem se, da bom ob pamet. Prav zares je bila boginja ljubezni, ki je s svojimi seksi ustnicami objemala moj ud ter ga skrivala v svoja usta.


© iStockphoto

 
Ne vem, ali sem tisti hip dojemal resnico takšno, kot je bila, ali pa me je moj um zapustil in si ustvarjal podobe po svojih željah, toda prvikrat v življenju sem bil zares presrečen z nekim dekletom. Sprva sem se opiral nazaj na svoje roke, ki pa jih je moč začela zapuščati in sem samo še legel na hrbet ter se prepustil njenemu fantastičnemu sesanju in obdelovanju mojega lepotca, kot ga je sama poimenovala. Ko sem naslednjič odprl oči, me je čakalo novo presenečenje. Nad menoj je bila njena vlažna češpljica in tangice na njej, saj je bila v krilu in je sklenila, še sama pokazati, kaj ima s seboj. Še vedno sem bil deležen njenega jezika na presrečnem korenjaku, medtem pa tudi sam posegel za najbolj iskanim sadežem v deželi. Hja, češpljice so zares moje najljubše sadje in kadar je lastnica češpljice takšna lepotička kot Helena, potem ...

Ja, potem potegneš hlačke z nje, potegneš z jezikom po voljni muci in se v mislih še enkrat zahvališ Bogu za to srečanje. Čeprav dvomim, da ima Bog kaj zraven pri internetu, sem še nekolikokrat omenil njegovo ime, ko se je obrnila naokoli in brezkompromisno sedla na mojega trdega tiča.

Postalo mi je še bolj vroče, nato pa se je sklonila nad mene, da sem v trenutku lahko z ustnicami lovil njene nabrekle bradavičke, objemal njeni polni joški in začel vibrirati po celem telesu. Svoje dlani sem položil na njeni izjemni ritnici, ju zagrabil pod prste, rahlo privzdignil in pripravil teren svojemu junaku, ki se je zabijal vanjo povsem do zadnjega milimetra, vse dokler nisem prenehal vdihovati svežega večernega zraka in nemočno prihajal po njenem rožnatem krilu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.