Magazin
43 ogledov

Z lepim bebcem je v postelji nevzdržno!

Mirna Reynolds foto: arhiv Mirne Reynolds Žurnal24 main
Mirna Reynolds je razkrila, da jo privlačijo barabinski fantje. Meni, da so predigre le za ženske, ki imajo v življenju preveč časa, moški pa so po njenem preveč obremenjeni s centimetri.
Vam je seks pomemben? Zakaj ja, zakaj ne?
Če gledaš z vidika ohranjanja človeške vrste, potem je ključnega pomena. Drugače pa menim, da je kot čokolada ali masaža, sicer zelo zabaven, sproščujoč in prijeten, a vsekakor ne nujen za preživetje.

Kolikokrat na teden se predajate posteljnim radostim?
Odkar sem samska, tega pa je že tri leta, bi bolj težko govorila o tedenskem seksu (smeh)!

Pri katerih letih ste izgubili nedolžnost in s kom?
Uf, veliko prezgodaj! Sicer mi ni prav nič žal, saj sva bila s tem fantom zelo zaljubljena, a šele z leti sem začela seks dojemati na pravi način in ugotovila, da premlad človek sploh nima pojma, kaj počne in zakaj. Takrat je šlo bolj za radovednost kot kaj drugega in glede na to, da je bilo za oba prvič, mi verjetno ni treba posebej razlagati, da je bilo precej boleče, nerodno in smešno.

Najljubši položaj?
Odvisno od razpoloženja, globine čustev in velikosti določenih moških pritiklin (smeh)!

Uporabljate spolne igračke? Katere?
Ne, ne uporabljam jih, ker se mi zdijo čisto nepotrebne in brezvezne. Če se dva privlačita, sta onadva vse, kar je potrebno za dober seks.

Kaj se vam zdi na ženski/moškem najbolj erotično?
Mislim, da smo ženske nasploh zelo erotična bitja, in prepričana sem, da se večina moških čisto strinja z mano. Sicer pa mi je pri ženski najbolj všeč, če ima lep vrat in hrbet. Ta dva dela telesa se mi namreč zdita še posebno ženstvena. Pri moškem pa so mi glede zunanjosti zelo seksi takšne moške, močne roke in pa čim bolj temne oči. Sicer pa menim, da so najbolj privlačni karizma, samozavest in pamet, z leti pa mi je to postalo še bolj pomembno. Ker z lepim bebcem je tudi v postelji nevzdržno!

S koliko osebami ste se predajali strasti?
Nekoč je moj nekdanji producent in menedžer Miki Šarac povedal določeno številko spolnih partnerjev, prek katere je po njegovem treba iti, da sploh ugotoviš, kaj ti prija in v čem je poanta seksa. In šele ko jo presežeš, si dovolj preživel, da se lahko ustališ. Jaz sem se temu takrat sicer smejala, ampak danes vidim, da je imel prav … Recimo, da sem že godna za poroko (smeh)!

Dolga predigra ali brzak?
Predigra je za ženske, ki imajo v življenju preveč časa in ne vejo, kaj bi same s sabo. Jaz pa sem zelo zaposlena mlada dama (smeh)!

Je dolžina pomembna?
Moje mnenje je, da nobena skrajnost ni dobra. Ampak tukaj naj še dodam, da je velika večina moških pri oceni svojega uda zelo nerealna in preveč obremenjena s centimetri, na katere ženske sploh ne usmerjamo pozornosti.

Ste med seksom glasni? Kaj kričite?
Ja, saj sem pa ''kao'' neka vokalistka, ne (smeh)?!

Katero slovensko znano osebo bi, če bi bili dani pogoji, povabili med rjuhe?
Hmmm…. Od nekdaj so me privlačili malo barabinski fantje, zato bi bila 2Pac ali Mark Wahlberg moji najljubši izbiri.

(končaj stavek)
Najbolj nor seks sem doživel/a...
Če je bil tisti, ki se meni zdi nor, v resnici najbolj nor, potem sem popolnoma zadovoljna … Ampak nekaj mi pravi, da najbolj norega seksa še nisem doživela. Kolikor vem, pa naj bi ženske v spolnosti začele resnično uživati šele po tridesetem letu, torej imam v dobrem še nekaj let.

Moja spolna fantazija je ...
Jih nimam, ker vsako vedno tudi uresničim. Konec koncev se živi enkrat in ne vidim prav nobenega razloga, zakaj bi bilo dobro iti skozi življenje s potlačenimi in neuresničenimi željami?!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.