Magazin
567 ogledov

Z masažo do orgazma

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ko sem prvikrat prespala pri njem, sem bila navdušena nad njegovo zbirko masažnih olj in seveda nad znanjem, ki ga je imel o masaži.

Prepričal me je, da sem povsem gola legla na njegovo posteljo, prekrito s čisto, belo rjuho, in se prepustila čarobnim dotikom izurjenih rok. Pod vrat mi je kanil nekaj kapljic olja in ga začel spretno raznašati po moji goli koži. Njegovi dotiki so postajali vse bolj domači in sproščujoči, zato ne preseneča dejstvo, da kmalu nisem več razmišljala tako kot prej.

Vse bolj sem si želela, da bi mi masiral ritnice, prsi in seveda mednožje, on pa je ostal ravno prav oddaljen od teh točk, da sem si ga samo še bolj želela. Telo mi je žarelo, kot bi ležala na žerjavici, in zdela se mi je cela večnost, preden me je povabil, da ležem na hrbet.

Nisem mogla verjeti, kako je lahko ostal tako profesionalen, ko pa je pred njim ležala gola ženska, ki jo ljubi in mu kaže svoje gole prsi ter čedno muco, ki si jo je uredila posebej za to priložnost. V glavi so mi vrele besede, naj me vso prelije z oljem in me zmasira s svojim tičem, ki sem si ga že tako zelo želela, a sem ostala tiho.

No ja, pa ne povsem. Nežno sem ječala, kako zelo lepo je, in mu dajala drobne signale, naj napreduje. Nekoliko sem razprla noge in takrat sem opazila, da mu je pogled ušel mednje. Sicer le za hip, ampak vseeno je bil to trenutek, ko je prvikrat pokazal znak slabosti.

Njegove magične roke so se bližale mojim stegnom in krepko vtirale gosto olje v njihovo notranjo stran. Nekajkrat se je celo dotaknil moje češpljice, a ostal popolnoma zbran in temu ni posvečal pozornosti.

erotika strast zgodbica | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nenadoma mi je v glavi završalo, potrebna sem bila že kot sestradana obupanka in se dvignila k njemu. Ujela sem se z rokama okoli njegovega vratu in mu v usta potisnila jezik. Končno so njegove navidezne zavore popustile, njegove roke so začele prijemati drugače, v hlačah pa se mu je povsem prebudil speči velikan.

Njegove naoljene prste sem čutila na mednožju, kako se izgubljajo med sramnimi ustnicami, nato pa vse globlje v namaščeno češpljico. Oči mi je zavrtelo nazaj, svojo pohotnico pa sem mu dobesedno tiščala v roko. Ne vem, koliko prstov je uporabljal, a bilo je neverjetno prijetno. Do takrat v seksu še nisem nikoli tako zelo uživala.

Zrak je polnil vonj po orehovini, mene pa je napolnil njegov naoljen velikan, ki se je z lahkoto izgubljal v meni. Le stežka me je obdržal pod svojimi rokami, saj sem bila pod njim neulovljiva kot riba v potoku. V največjo skušnjavo pa sem ga spravila, ko sem se mu izmuznila in se mu vsa pohotna nastavila na vse štiri. Svetleče naoljeni ritnici sem potisnila visoko v zrak, razmaknila noge, glavo pa položila na velikansko blazino.

Nikakor se mi ni mogel približati, saj so mu roke ves čas zdrsavale na napetih ritnicah. Takrat je zavihal enega izmed vogalov rjuhe pod nama in si krepko otrl dlani vanjo. V hipu je njegov oprijem postal boljši, kljub temu pa še vedno nekoliko nezanesljiv.

Vseeno se je prebil k meni s svojim orjakom in mi z njegovim nabreklim vrhom grozeče zadrsal med ritnicama. Vedela sem, da pri vsem tistem olju sploh ne bi bil problem razdevičiti mojo še nedotaknjeno ritko, a je šel k sreči mimo in mi še enkrat napolnil razprto češpljico.

Je pa vprašanje, ali bi se tisti hip uprla ideji o analnem seksu, saj je ta že kar nekajkrat razburil mojo domišljijo, in če že kdaj, je bil takrat idealen trenutek.
Kakorkoli že, pa se to ni zgodilo in sem vrhunec doživela po običajni poti, a na zame dokaj neobičajen način. Na vseh štirih, naoljena kot za v pečico in kriče na ves glas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.