Magazin
10 ogledov

Z nami v radoživem decembru

Božični in novoletni prazniki se bližajo. Spremljajte naš posebni portal Veseli Žurnal24 main
Bližamo se drugi polovici decembra in s tem najbolj razburljivemu času letošnjega leta. Slednjega preživite tudi z nami, saj smo za vas pripravili poseben praznični portal.

Če želite o božičnih in novoletnih praznikih izvedeti največ, potem je portal Veseli december pravi za vas. V njem vam bomo postregli z različnimi in zanimivimi informacijami o iztekajočem se letu in nasveti, ki vam bodo med prazniki še kako prišli prav. Začnimo po vrsti.

Staro in novo leto: Pogled nazaj in naprej
Med brskanjem po portalu boste lahko opazili, da smo ga razdelili v tri sklope: Staro in novo leto, Praznovanje in Snežinke. V prvem smo na kratek in jedrnat način zbrali vse glavne dogodke letošnjega leta, ki so zaznamovali Slovenijo, domače in svetovno gospodarstvo in svet. Ozrli pa se bomo tudi v prihodnost in vam predstavili nekaj dogodkov, ki bodo najvrjetneje odmevali v prihodnjem letu.

Za fotografijo vam bomo plačali 20 evrov, če jo bomo objavili v časniku Žurnal24 ali tedniku Žurnal. Fotografije, objavljene na spletnem portalu, se ne honorirajo. © BOBO

 
Praznovanje: Od Božička do silvestrovanj
V sklopu Praznovanje vas bo v tem času čakalo veliko koristnih in zanimivih informacij o božičnem in novoletnem času. Tako boste dobili namig, kakšno darilo kupiti svoji dragi osebi, kam jo peljati na silvestrsko večerjo in kako ustvariti čaroben družinski večer. Izvedeli boste tudi, katera barva je letos najbolj moderna pri božičnih drevescih in kako okrasiti svoj dom, da bo ta zaživel v prazničnem vzdušju. Če pa ste morda lastnik kakšnega štirinožnega kosmatinca, boste lahko dobili tudi idejo, kaj mu podariti za božička.

Seveda ob tem nismo pozabili na modne nasvete. Dan pred silvestrsko zabavo vas zagotovo najbolj obremenjuje vprašanje, kaj obleči za tak trenutek. Če boste spremljali naš portal, boste izvedeli tudi to. Za vse tiste, ki ob prazničnem času radi spečete kakšno slastno dobroto, pa vam bodo v pomoč posebni praznični recepti.

Ker pa so v tem času trgovine polno ljudi, se bomo s kamero odpravili v enega izmed večjih nakupovalnih centrov in preverili, koliko bodo Slovenci potrošili za novoletna darila in kaj vse bodo poklonili svojim pijateljem.

Na bolj žgečljive stvari na portalu Veseli december tudi nismo pozabili. © iStockphoto

 
Snežinke: ˝Vroče˝ v novo leto
Ste ob zelo mrzlih dnevih za kaj bolj vročega? Če je odgovor pritrdilen, potem ne zamudite namigov o erotičnih darilih, ki jim bomo zbrali v sklopu Snežinke. V njem vam bomo postregli tudi s pravo numerološko napovedjo za prihodnje leto, znani Slovenci pa bodo tudi pisali božičku in prav zanimivo bo videti, kaj si najbolj želijo za novo leto.

Pozabili pa ne bomo niti na božične pesmi in na praznične foto galerije, s katerimi vam bomo praznični čas obarvali na še en poseben način.

In seveda na koncu vas bo, če boste brali naš portal, lahko čakalo še kakšno presenečenje. Ste morda mislili, da nas Dedek Mraz ne bo prišel obiskat? Za vas je pripravil nekaj daril, ki jih boste lahko z malo sreče zadeli preko nagradnih kvizov. Zato spremljajte portal Veseli december in zagotovo vam ne bo žal!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.