Magazin
116 ogledov

Z njene ritke na mojo

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Vrečko je stresla na posteljo, v njej pa erotičnega perila, kolikor ti ga srce poželi. Bila sem navdušena nad njeno izbiro in kmalu ugotovila, da česa takega pri nas nisem videla.

Četrtek

11:00

Lena sem, nič se mi ne da. Kolegica pa skače in pospravlja, kot bi jo kdo navil.
Celo k meni je skočila v posteljo, a nisem bila razpoložena za igrice. Ne vem, kam naju bo vodila pot v prihodnosti, a tam v tisti sobi ne želim več ostati. Sicer pa je drago kot pes in bi lahko obe kavsali ves dan, da bi se preživeli.

17:20
Prišla je iz mesta in s seboj privlekla vrečko z nakupov. Meni se ni dalo in sem raje lenarila v sobi. Vrečko je stresla na posteljo in kaj je bilo v njej? Erotičnega perila kolikor ti ga srce poželi. Bila sem navdušena nad njeno izbiro in kmalu ugotovila, da česa takega pri nas nisem videla. Slaba volja je izginila in kar naenkrat sva se zvijali pred ogledalom in menjali kose perila. Z njene ritke na mojo in obratno, le pri modrčkih pa to ni šlo.

Zakaj? Enostavno, ker nimava enako velikih joškic hehehe! V ritki pa sva si precej podobni. Še posebej pa ni prevelikih težav, ko gre za tangice. Otipavali sva material in pod njim seveda še vse kaj drugega kot le to, vmes pa se je v nama prebudila pohota. Nič kaj posebnega si nisva privoščili, le nežno božanje in lizanje kar tam pred ogledalom.

Opazovala sem jo, kako s svojim jezičkom poplesuje po mojih intimnih delih telesa in se veselila tistemu, kar je prihajalo. Igrala se je z mojim ščegetavčkom in me prisilila, da sem sedla na rob postelje. Noge so se mi pred njo razmahnile in v hipu je celotno češpljico prekrila s svojimi usti. Vročina, ki se je razlila med mojimi nogami, je bila izjemno prijetna in lahko sem že pričela odštevati sekunde do orgazma, ki je zanesljivo sledil.

18:30
Spet sem vsa lena in razmišljam, če bi zvečer sploh še šla na delo. Denarja nekaj še je in nama ni nujno potrebno. Nove lokacije za selitev še ni na vidiku, sama pa bi najraje šla kam v privatno stanovanje ali pa hišo. Ko se bo nabralo dovolj denarja pa na letalo in nekam Bogu za hrbet. Na kake otoke z rajsko plažo in postavnimi domačini.
Mmmmnjammm!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.