Magazin
364 ogledov

Z orgazmom v novo leto

170909_zgodba1 Žurnal24 main
Ravno sem se vrnila s plaže, polna energije in dobre volje, katere mi je že kar nekoliko primanjkovalo. Dragec je poležaval na terasi, bral časopis in srkal neko novo pijačo.

Na hitro sem ga pozdravila in šla pod prho. S telesa sem spirala morsko sol, a komaj čakala, da se vrnem nazaj na obalo, tokrat skupaj z njim. Vsaj upala sem, da bo šel z menoj, čeprav so dekleta v tistem mestu od hudiča. Vsa prelepo zagorela, postavna in pohotnih pogledov, ki kar vabijo turiste, da svoje oči puščajo na njih in njihovih umetnih joških.

Želela sem si takoj nazaj, a Drago ni bil najbolj navdušen nad tem. Raje bi poležaval kar tam in čakal na večer, ko sva bila namenjena na ogromen trg, kjer bi praznovala novo leto. Poletje in novo leto. Sprva ne gre skupaj, če pa si v Sydneyu, pa to pomeni nekaj povsem običajnega.

Peljal me je na dopust, kakršnega še nisem poznala in verjetno sem bila ravno zaradi tega še toliko bolj iz sebe. On je bil podobnih potovanj vajen in se mi je zdel kar nekoliko premalo vzburjen, zato sem za višjo stopnjo poskrbela sama.
Na teraso sem predenj stopila povsem gola, kot da bi bilo to nekaj običajnega.

Ni bil videti pretirano presenečen. Sprva si je nadel le bežen nasmešek, pomaknil sončna očala proti konici nosu in dejal: "Hehe, tudi sosedu si všeč." Pri tem je iztegnil kazalec proti terasi sosednjega hotela. O moj Bog! Kakšna trapa sem?!

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Stekla sem v sobo, a še preden sem uspela karkoli navleči nase, je bil že tik za menoj. Njegove močne roke so me objele od zadaj, skozi kopalne hlače pa sem hitro čutila pritiskati njegovega korenjaka. Počutila sem se kot največja trapa na svetu, a k sreči na to nisem utegnila predolgo misliti. Njegove dlani so zdrknile z joškov navzdol proti trebuhu, nato pa so se iztegnjeni prsti začeli počasi približevati črtici iz pristriženih dlačic.

Po vratu me je posul z vročimi poljubi, jaz pa sem roki iztegnila nazaj in mu začela navzdol vleči hlače. Njegov čvrsti korenjak je odskočil kot vzmet in se z debelo glavico zasidral pod moji ritnici. Vedno je rad pokazal, da ga obvlada celo brez rok, zato je tudi tokrat začel pošiljati impulze proti meni. Obrnila sem se k njemu, se spustila navzdol in brez oklevanja objela veliko, nabreklo zadevo s svojimi ustnicami.

Pomislila sem, da mogoče kdo od sosedov tisti hip gleda skozi odprta vrata terase, a vse kar lahko vidi, je Dragova gola zadnjica. Sredinec mi je zdrknil v pohotno luknjico, njegovega tiča pa sem požirala, kolikor sem ga le lahko. Dejanja so prehitevala najine misli in tako sva se ponovno znašla na terasi. Naslonjena na zidano ogrado sem se mu prepustila od zadaj, od koder mi je prišel nasproti s svojo zverino. Zdaj so naju lahko videli, a le do prsi, kar pa je bilo vsekakor premalo, da bi videli, kako si me Drago jemlje od zadaj, kako z roko pohotno grabim za tiča, ki se izgublja v moje mednožje, gnetem polna moda in čakam, da me privede do trenutka, ko bom lahko ogromnemu mestu sporočila, da prihajam.

Kolena so me bolela od nenehnega tiščanja ob zid, zato sva se premaknila na tla, kjer je bila velika in udobna blazina, katero sva potisnila povsem k zidu, da naju je zaščitil pred radovednimi pogledi. Z velikim navdušenjem je znova napolnil češpljico, ki se mu je tako zelo pohotno nastavljala, in obljubljal, da bom doživela vrhunec nad vrhunci. Kmalu bi ostala brez njega, saj je bilo videti, da me bo prehitel, a je vendarle zadržal svoj vulkan in me v trenutku obojestranske eksplozije povsem zalil s svojo vrelo, belo lavo. Takrat si nisem več želela nazaj na plažo. Edino, kar sem želela, je bilo to, da bi vse skupaj ponovila vsaj še enkrat. Tisto leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.