Magazin
90 ogledov

Z užitkom sem obdelala njegovega tiča

seks Shutterstock
Nov mesec, nov obračun plač in enaka težava pri enem od zaposlenih. Marko je znova potrkal na moja vrata in se mi prismejal pred mizo. "Gospodična, se vam zdi moja plača v redu?" je vprašal in vrgel list papirja pred mene.

Vedno je imel pripombo, ki pa na koncu ni vzdržala. Potem je ponavadi vzel obračun z mize, se nasmehnil in odšel za en mesec. Toda ne tokrat. Tokrat je še vedno stal pred menoj in me presenetil z mirnim glasom: "Z mojo plačo je seveda vse v redu. Le videti sem te hotel. Si za eno kavo?" Mesec dni po tem stavku sem se preselila k njemu in pričela uživati kot še nikoli. Vedno mi je bil simpatičen, a nikoli si ne bi mislila, da bova kdaj skupaj. Njegovemu razvajanju ni bilo videti konca. Spomnim se najine prve skupne noči. Pred tem sva seksala enkrat v njegovem avtomobilu, enkrat pa celo v moji pisarni, pozno popoldne, ko so vsi že odšli. Tokrat pa sva imela končno na razpolago mir, štiri stene in udobno posteljo.

Posebej za to priložnost sem si nadela vroč komplet spodnjega perila in se pred njim razkrivala centimeter za centimetrom. Požiral me je s svojimi očmi in čakal, da pridem bližje. Pustila sem, da mi je svilena halja zdrknila navzdol po telesu in jo pustila za seboj. Pred njega sem prišla kot najlepša ženska na svetu. Kljub opravi za v posteljo, sem imela obute visoke petke, kar ga je še dodatno vzburilo. Ker je sedel, se je njegov obraz znašel v višini mojih zapeljivih spodnjic. Rdeča čipka mu je odsevala v temnih očeh, ko sem se mu povsem približala. Objel je mojo zadnjico in me pritisnil na svoje ustnice. Sprva me je poljubljal po nogah, nato pa naravnost na močno vzburjeno češpljico. Kar skrivilo me je od ugodja, ki je prevzelo moje telo. Ko mi je pričel navzdol vleči hlačke sem povsem otrpnila in prenehala z dihanjem. Še nekoliko bolj sem stopila narazen, nato pa se predala fenomenalnemu občutku, ko so se njegove vroče ustnice dotaknile moje sveže pobrite lepotičke. Mali ščegetavček se je dobesedno vnel, vrh Markovega jezika pa je poskrbel, da žgoči plamen ne bi ugasnil.

Ni je droge na tem svetu, po kateri bi se lahko počutila lepše, močnejše in tako zadovoljna. Bila sem tako zelo pohotna, da bi mu najraje raztrgala hlače, ga dobesedno naskočila in obdelala kot ga ni še nobena. In zares sem ga potisnila na hrbet, ostala razkoračena nad njim, a tako, da sem gledala proti njegovim nogam. Tresočih prstov sem mu razpela hlače, segla v spodnjice in se pohotno oklenila povsem trdega korenjaka v njih. Rešila sem ga iz tesnega prostora, ga spravila na zrak, ter se razbijajočega srca, ki mi ji odmevalo nekje v grlu, z ustnicami približala nabreklemu vrhu čudovitega uda. Ko sem njegove vlažne ustnice znova začutila med svojimi nogami, sem še z večjim užitkom s svojimi objela njegovega tiča. Strastno sem ga posesala do polovice, se vrnila nazaj in si privoščila ljubko rožnato glavico.

Vzela sem si nekaj trenutkov, da sem si ga dobro ogledala, se ugriznila v spodnjo ustnico in se veselila takšnega lepotca v prepotrebni češplji. Tisti hip pa mi je bilo še vedno preveč lepo zaradi njegovega jezika, a nekoliko kasneje sem vendarle zajezdila korenjaka in se prvikrat povsem sproščeno do site zadovoljila na njem. Pri seksu vzdihujem in kadar moram biti tiho, zaradi neprimernosti prostora, v katerem se znajdem, nisem preveč srečna. Tokrat pa sem lahko ječala in se brez skrbi predala valu, ki me je nenadoma zajel in me popeljal v neke nove dimenzije.

Komentarjev 1
  • Marjan Valič 15:05 18.oktober 2011.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si