Magazin
2389 ogledov

Z varuško v omamo na kmetiji

Žurnal24 main
Na kmetiji je lepo, pravijo. Ja, res je, sploh če se vam kaj podobnega pripeti kot junaku in junakinji tokratne erotične zgodbice.

Nikoli nisem bila privrženka dela na kmetiji, toda po zadnjem dogodku se je moje mnenje precej spremenilo. K teti, ki ima majhnega otroka, sem šla za varuško čez vikend, saj sta z možem odšla na neko potovanje. Obljubila sem ji tudi, da bom postorila kaj na kmetiji, da ne bo vse v razsulu, za živino pa naj bi poskrbel sosedov Marko, ki pa niti najmanj ni spominjal na garaškega kmeta. Prej bi dejala, da je mestni razvajenček, saj je prišel na kmetijo oblečen po zadnji modi in se šele pri nas preoblekel v stare cunje. Skrivaj sem ga opazovala skozi priprta vrata in se naslajala nad lepim moškim telesom. Kljub spodnjicam pa sem opazila tudi, da ima med nogami pravo bogatstvo. Povsem nepričakovano je roko potisnil za hlačke, pošteno prijel za korenjaka in ga potresel, da mu je legel tako, kot si je želel. Za hip je celo potegnil hlače preko njega, da sem lahko videla njegovega lepotca in si zazežela vse kaj drugega kot delo na kmetiji. Nenadoma je krenil proti vratom in malo je manjkalo, pa bi padla po stopnicah.

Kasneje mi je priznal, da je vedel za moje opazovanje in prav posebej užival ob tem, ko si je predstavljal, kako pohotna zrem med njegove noge. Delal je na dvorišču, jaz pa sem se ukvarjala z malim, ki je bil pošteno tečen. Vmes sem kuhala kosilo in k sreči je mali tečnež zaspal. Marko je vstopil in se namenil v kopalnico. Šla sem za njim, da ga vprašam, ali že postavim krožnike na mizo, pa mi je izza zaprtih vrat odvrnil, da še ni lačen, bi pa potreboval brisačo. Srce mi je pričelo hitreje biti, saj sem si predstavljala, da ga bom morda za hip ugledala golega, ko mi bo odprl vrata za brisačo.

iStockphoto

 
Zgodilo pa se je nekaj precej boljšega. Potrkala sem na vrata, ki so se popolnoma odprla in za njimi sem ugledala golega Marka, ki mi je kazal hrbet. Zagledala sem se v izjemni, napeti ritnici in čakala kdaj se bo obrnil za brisačo, da s pogledom ujamem njegovega korenjaka. Pa se je nenadoma obrnil povsem proti meni in brez kančka sramu iztegnil roko. Vprašal me je ali prvič vidim golo moško telo in v šoku sem priznala, da v bistvu je tako. Potem pa mi je omenil, da ve za moje opazovanje zgoraj v sobi, kar me je dokončno potolklo. Ko pa je za menoj zaprl vrata, nisem več vedela, kaj naj si mislim. Vprašal je, če mali spi in, ko sem pokimala, me je objel in potegnil k sebi. Dejal mi je naj se slečem in stopim z njim v vodo, ter mu pomagam pri umivanju hrbta. Seveda sem odklonila, ko pa sem med nogama začutila njegovega tiča kako raste in se napenja nisem bila več sposobna uporabljati svoje glave. Slekel me je kar on, še dobro saj se sama ne bi zmogla kljub temu, da sem si to močno želela. Odpel mi je modrček, ga odvrgel na pralni stroj nato pa dlani položil na moji joški, kateri je nato pošteno oblizal in posesal bradavički, da sta v trenutku otrpnili. Z dlanema je nato prav počasi polzel po mojem telesu navzdol in se ustavil na bokih. Ker sem mižala nisem opazila, da se je skupaj z rokami navzdol spustil tudi sam. Sem pa to dojela, ko sem med nogami začutila njegov vroč jezik in vlažne ustnice, s katerimi je dobesedno uprizarjal čudeže.

Pošteno povedano, nisem si mislila, da bom kdaj v življenju doživela kaj tako lepega. Kot drogirana sem mu nato sledila v kad, kjer se je že natekla voda in sedla v prijetno toplo vodo, ter sprostila zategnjene mišice. On pa ni sedel nasproti mene, pač pa se je postavil predme in mi tiča pomolil pod nos. Zgrabila me je panika, kako naj se lotim zadeve, kajti prav izkušena nisem bila v tem početju. Vseeno sem na pol v transu posesala korenjaka med svoji tresoči ustnici, nato pa sem z vsakim gibom postajala vse bolj sproščena in ni minilo dolgo, ko sem že pošteno vlekla njegovega junaka, da ga je kar krivilo v kolenih.

Ko sem videla, da v bistvu kar obvladam zadevo, sem se pričela poigravati, ga škropila z vodo, z nohti vlekla po njegovih ritnicah in goltala debelega junaka, vse dokler ga ni kar sam potegnil iz mojih ust, da je glasno cmoknilo po kopalnici. Sedel je nasproti mene, nekako stlačil noge mimo mene, roko pa spustil na svoj periskop, ki mu je gledal ven iz vode. Tudi sama sem segla po njem, a mi je dejal naj raje kar sedem nanj. Ideja se mi je zdela odlična, izvedba pa že malce bolj zapletena. Vseeno pa se mi je nekako uspelo skobacati nanj in, ko sem bila na mestu nisem imela več namena razjahati. Tako močno sem se nabijala nanj, da je bilo kmalu več vode po tleh kot pa v kadi, a se zaradi tega seveda nisva pretirano obremenjevala. Prvikrat sem orgazem doživela pod vodo, nato pa hitro skočila ven po brisačo, saj je v vodi plaval izdelek njegovega orgazma, kar pa njega očitno ni motilo, saj je mirno ležal naprej v vodi in me opazoval pri oblačenju.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.