Magazin
36 ogledov

Za boljši seks po poroki

parček, seks Žurnal24 main
Mnogi menijo, da bo s poroko zamrlo tudi njihovo spolno življenje. A z le nekaj preprostimi nasveti je to lahko takšno, kot je bilo, ko sta prvič skočila med rjuhe.

Večina ljudi meni, da bo njihovo spolno življenje po poroki zamrlo, a ni nujno, da je temu tako. Ponujamo vam nekaj nasvetov za boljši seks v zakonu.

S seksom nad probleme

Noben zakon ni brez problemov. A nikar ne zanemarite svoje spolne povezanosti – to bo prepad med vama samo še bolj poglobilo. Namesto da se ob težavah odpoveste spolnim aktivnostim, jih uporabite v svoj prid in z njimi premagajte ovire.

Prenehajte na partnerja gledati kot na ženo oziroma moža

Prenehajte na svojega partnerja gledati kot na ženo oziroma moža. Pustite domišljiji svojo pot – prevzemita različne vloge in se prepustita užitku.

V vajino spalnico ne spuščajta otrok

Za dobro spolno življenje je pomembno, da si partnerja vzameta čas samo zase. Za starše je tako zelo pomembno, da enega od prostorov "ohranita" samo zase. Otroci bodo vseeno tekali naokoli, a če bodo vedeli, da v določeno sobo nimajo vstopa, je več verjetnosti, da vaju bodo pustili pri miru, vidva pa bosta tako lahko uživala v medsebojni družbi.

Ne nosita pižam

Mnogi moški in ženske mislijo, da je v redu, če se po poroki zapustijo. Napaka! Nič ni manj seksapilnega od flanelaste pižame v postelji – razen morda volnenih nogavic. Kadar se odpravita med rjuhe, oblecita kakšen seksi kos perila ali pa mednje enostavno smuknita gola.

Zaupajta si tudi svoje najbolj skrite želje

Zaupajte svojemu partnerju. Ne bojte se mu povedati tudi svojih najbolj skritih želja. Uresničita svoje spolne fantazije, premikajta meje in raziskujta seks z osebo, s katero nameravata preživeti vse življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.