Magazin
18 ogledov

Za moj libido skrbi računovodja

iStock_seks_120908_1 Žurnal24 main
Peter ne skrbi le za moje finance, ampak tudi za moje telo. Če sem še bolj natančna, Peter skrbi za moj libido.

Vodim svoje malo podjetje, ki mi daje vse, kar potrebujem v življenju. Nimam pa sreče na ljubezenskem področju, saj zaradi prenatrpanega urnika ne uspem nikogar spoznati. Zato pa sem vsak teden obvezno pri svojem računovodji, ki odlično skrbi za moje finance in tudi za moj libido. Pomislili bi, da je bilo vse skupaj nekako na silo, pa ni bilo tako. Zares mi je postal všeč in me presenetil s svojim značajem. Računovodje sem imela vedno za zategnjene matematične tipe, toda Peter me je zares presenetil.
Ko sem prvič prespala pri njem, sem se čudila, da ni planil po meni kot ostali moški. Ponudil mi je lastno ležišče. V bistvu sem bila kar malce užaljena in verjetno je to opazil na mojem obrazu. Takoj se je ponudil, da me ogreje pod skupno odejo, kar pa mi je bilo že precej bolj všeč. Ni še bilo pozno, zato sva se malce raztegnila na kavču pred televizijo in se pokrila z odejo, ki naju je prijetno grela. Pričeli so se rahli dotiki rok, pa poljubi po vratu, ki so me kar mrazili, nato pa sva se izgubila za kar nekaj časa. Poljubljala sva se kot v filmu in vmes me je spreletelo, da se že dolgo nisem. Bilo je že precej pozno, končno pa se je toliko opogumil, da je dlan položil vsaj na mojo ritnico. Malce mi je šlo na živce, ker je bil tako nevsiljiv, po drugi strani pa se mi je to zdelo ljubko.

© iStockphoto

 
Pomotoma sva naletela na erotični film. Nisva spregovorila niti besede. Gledala sem v televizijo in se nasmihala, on pa tudi. Nisem želela, da bi zamenjal program, po drugi strani pa nisem želela izpasti kot ljubiteljica tovrstnih filmov. Prizori so se menjavali iz minute v minuto, midva pa sva postajala vse bolj potrebna akcije. Njegova roka je postala predrzna in se mi spustila pod krilo, nato pa nadaljevala pot navzgor, vse do ovire. Vmes so padali poljubi, njegova druga roka pa je že kar nekaj časa gladila moje prsi. Gumbi so se odpenjali, dihala sva vse glasneje, počasi pa sva ostajala tudi brez oblačil.

Imel je lepo možato telo in videlo se je, da skrbi zanj. Tudi meni ni bilo nerodno pokazati svojega, saj me je mati narava obdarila z vsem, kar ženska potrebuje, da uspešno pritegne pogled moškega. Njegovi poljubi so se počasi preselili navzdol k vzburjenim bradavičkam, kjer so se zadržale njegove ustnice.
Občutki so bili fenomenalni, še posebej, ko mi je odpel modrček in zaplaval z usti med jedri dojki. Noge so mi v tistem hipu same zlezle narazen in omogočile prosto pot njegovi levici, ki je takoj pristala na vročem mednožju. Žal pa ga je do cilja ločilo še nekaj slačenja. Najprej so morale dol žabe, nato pa še spodnjice, na pot pa se mu je postavil tudi moj refleks. Noge so zopet zlezle skupaj in šele po nekaj sočnih poljubih so se počasi razmaknile. Njegov dotik mi je tako močno prijal, da sem ves čas momljala od zadovoljstva.

 © iStockphoto

 
Zares sem se počutila prelepo, saj so njegovi prsti nežno drgnili po mojem vlažnem mednožju in se na trenutke tudi izgubljali v njem. Vse to je odneslo mojo razsodnost in kmalu sem pričela s svojo desnico iskati nekaj trdega med njegovimi nogami. Najprej sem naletela na daljinec in ga postavila na mizo, nato pa pogumno potegnila zadrgo navzdol ter skočila z roko po korenjaka.

Pošteno mu je že stal in edino, kar mi je takrat padlo na pamet, je bilo, da mu sedem v naročje. Bila sem že pošteno vzburjena in potrebna, saj že kar nekaj časa nisem okusila slasti spolnosti. Zavihtela sem se nanj, z nogo nerodno trčila ob mizo, a vseeno nekako poiskala pot do stoječega korenjaka, ki je v trenutku zdrknil v navlaženo špranjico. Občutki so bili božanski in po njegovem izrazu na obrazu sem sklepala, da so obojestranski. Prijela sem ga za ramena in se počasi dvignila v zrak, nato pa zopet sedla nazaj. Ko sem dosegla dno, sem ga poljubila in pričela kar v tistem položaju mešati z ritjo v njegovem naročju. Pošteno me je ščemelo pri gumbku, s katerim sem neumorno drgnila obenj, da mi je postajalo vse bolj vroče, on pa me je grabil za ritnici in me skušal privzdigniti vsaj za centimeter. Ustregla sem mu v tej želji, ter pod seboj sprostila neverjetno silo. Zaganjal se je vame od spodaj kot navit in za nameček sta ljubimca na televiziji počela popolnoma isto.

Končno sem zopet seksala in končno sem bila v položaju, ko sem si lahko vzela tako, kot mi je najbolj ustrezalo. Večer se je zavlekel pozno v noč in verjetno mi ni potrebno razlagati, da se končalo na najlepši možni način.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.