Magazin
40 ogledov

Za najemnino na voljo gospodarju

seks Shutterstock
Poceni najemnino je danes izredno težko dobiti. Meni je uspelo in to v velikem slogu. Na nekem sejmu sem premožnemu paru pomagala prodajati njune izdelke in se jima v tolikšni meri prikupila, da sta me povabila k sebi.

Stanovala sem z njima v ogromni hiši, okoli katere se je raztezal neskončen vrt in sadovnjak. Vse je bilo v najlepšem redu vse do večera, ko se je gospodar znašel v moji sobi. Bil je prepričan, da se najini pogledi vse pogosteje srečujejo in ker žene ni bilo doma, je očitno ocenil, da je pravi trenutek, da to preveri. Ne bom tajila, da nisem razmišljala o nečednostih z njim, saj se mi je zdel izredno privlačen, toda bil je poročen in nimam navade rušiti partnerskih zvez. S svojo neposrednostjo me je presenetil v tej meri, da sem mu dovolila v svojo posteljo. Prvi večer se ni zgodilo nič razen ljubkovanja, božanja in ostalih nežnosti.

Potem je odšel in se naslednji večer vrnil ob podobni uri. Bil je oblečen v kopalni plašč, ki mu je pred posteljo padel na tla. Pred menoj je stal povsem gol in mi ponosno kazal svoje izklesano telo. Le stežka sem še krotila svoje srce, da ni ponorelo in cmok v grlu je bil nenadoma prevelik zame. Odkašljala sem se, a oči niti za hip nisem odmaknila od veličastnega uda, ki mu je bingljal med nogami. Stopil je povsem blizu k meni. Tako blizu, da sem se z nosom skoraj dotikala lepega tiča, ki se je na lepem pričel dvigovati pokonci. Nisem več razmišljala o tem, da je poročen in podobno. Prijela sem korenjaka v roko in raje poskrbela, da je postal čvrst do konca, še preden sem ga prvič vzela v usta. Imel je okus po nečem sladkem. Očitno je uporabljal takšen gel za prhanje. Ko sem ga jemala v usta, sem s prsti potežkala njegovo veliko in polno mošnjo. Zastokal je in me pobožal po laseh.

»Moj Bog Jasna!« je vzkliknil, ko sem z ustnicami prišla povsem do konca. Potem je legel k meni in naju pokril z odejo. Vedela sem, da žene ni doma, a vseeno sem se zbala, da naju ne bi zalotila. »Če pride, jo bova slišala. Tvoj avtomobil sem postavil pred garažo, zato bo morala zapeljati pod okno,« je bil pripravljen. Potem sem se prepustila njegovim rokam, ki so raziskovale moje pohotno telo. Zvijala sem se pod njim kot kača, mu nastavljala mednožje, on pa je s prsti zdrknil za spodnjice in že razvajal neznosno potrebno češpljico. Čutila sem, kako poplavlja, kako sokovi tečejo iz nje in s kakšno lahkoto mi zabija prste vanjo.

Ječala sem neutolažljivo kot še nikoli, on pa ni zastal niti za hipec. Z usti mi je pričaral prvi orgazem, ki sem ga kriče pričakala napeta kot struna z nogami ovitimi okoli njegovega vratu in hrbta. Potem je nadme prišel s svojim čvrstim korenjakom. Lepo urejen s kratko pristriženimi dlačicami in povsem gladkimi modi. Imel je čudovitega tiča in komaj sem prišla k sebi po prvem vrhuncu, že sem se pripravljala na novega. Z lahkoto je vstopil in me nasadil do samega kraja, mene pa je znova pognalo k višku. Zdaj sem vpila na ves glas, se pohotno ovijala okoli njegovega trupa in skozi zobe sikala, naj me nabije na tiča, kolikor le lahko. Naj si vzame, kar mu žena noče dati. Vse mu dam. Vse, kar si poželi.

Stiskal me je za hlebca, dvigoval od postelje in se neusmiljeno zabijal vame. Bilo mi je noro všeč. Kričala sem od užitka, ga grobo vlekla za lase in povsem po nepotrebnem vzpodbujala, naj ne štedi z menoj. Posesal mi je jezik v svoja usta, me povsem dvignil k sebi v naročje in pustil, da sem z vso težo priletela ob koren njegovega junaka. Zdaj sem jaz naskakovala njega, suvala z boki proti njemu in opazovala njegove oči, ki so postajale vse bolj meglene in odtujene, na koncu pa celo povsem bele, ko je globoko v meni izbruhnil eden najsilovitejših orgazmov sploh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.