Magazin
59 ogledov

Za silvestrovo k sosedom

Rim silvestrovo Shutterstock
Mesta. Za silvestrovo v Gradec, Budimpešto, Rim ali Zagreb.

Ponudba eno- ali nekajdnevnih silvestrovanj v prestolnicah sosednjih držav je tudi letos zelo pestra. Nekateri programi so namenjeni predvsem mladim, veliko možnosti pa imajo tudi tisti, ki si želijo bolj umirjenega praznovanja najdaljše noči.

Avstrija ni nujno draga

Med programi za širok krog ljudi je zagotovo zanimivo enodnevno praznovanje novega leta na Dunaju, za katerega boste odšteli samo 47 evrov. Ponuja ga agencija Odisej, vključuje pa zunanji ogled palače Schönbrunn, panoramsko vožnjo mimo glavnih mestnih znamenitosti, obisk novoletne tržnice in praznovanje na prostem.

Priljubljena Budimpešta

Štiridnevno silvestrovanje v Budimpešti vas bo pri agenciji Kompas stalo 239 evrov. Nastanjeni boste v hotelu s štirimi zvezdicami in izkusili boste prav vse, kar ima to mesto ponuditi.

Najbližje Zagreb

Enodnevni silvestrski izlet v Zagreb z ogledom vseh znamenitosti v spremstvu lokalnega vodnika in praznovanjem prihoda leta 2014 na Trgu bana Jelačića vas bo pri agenciji MM Turist stal le od 25 do 31 evrov na osebo. Domov se boste vrnili zgodaj zjutraj.

Komentarjev 1
  • stadion 20:53 22.december 2013.

    Kakšne agencije. Vsak ma že avto, internet... Kaj mi je pa problem na internet pogledat kaj je za videti, koliko stane...se vsesti v avto in se odpeljati.