Magazin
8 ogledov

Za zaposlene, mamice in športnike

Žurnal24 main
Na Visoki poslovni šoli DOBA Maribor in na Višji strokovni šoli na DOBI je v e-študij vključenih že preko 1300 študentov. Na prvem mestu razlogov za vključitev v to obliko študija je fleksibilnost študija, saj študentje večinoma študirajo doma, v prijetnem učnem okolju in v času, ki je za njih najprimernejši.

Novi programi e-študija - visokošolska programa Marketing (Bachelor) in Poslovna administracija (Bachelor) .
Prvi e-magistrski program v Sloveniji – Mednarodno poslovanje.

Kje izvajamo e-študij?
E-študij izvaja Visoka poslovna šola DOBA Maribor v visokošolskih strokovnih študijskih programih Poslovanje (Bachelor), Marketing (Bachelor) in Poslovna administracija (Bachelor) in magistrskem programu Mednarodno poslovanje.
Izvaja ga tudi Višja strokovna šola na DOBI v programu Poslovni sekretar in Ekonomist . Vsi programi so javno veljavni.

 
 
Kako poteka e-študij?
Študij poteka modularno – predmet za predmetom. En predmet traja od 4 do 6 tednov, nato sledi izpit. Študirate samostojno in v skupini, z mentorji in drugimi študenti komunicirate v forumih in klepetalnicah. Z ostalimi študenti se srečujete v študijskih središčih na študijskih srečanjih. Pripravljate seminarske in druge naloge. Svoje napredovanje preverjate z elektronskimi testi za samopreverjanje. Izpite opravljate ob zaključku predmeta na sedežu šole ali v študijskem središču. Pred pričetkom študija je za e-študente na šoli organiziran uvodni dan, kjer vas seznanimo z načinom dela in z učnim okoljem. Spoznajte naše virtualno učno okolje .

Študente ves čas študija spremlja mentor, ki odgovarja na vprašanja, daje dodatna navodila za delo, študente pri študiju usmerja in spodbuja.

 
 
Informativni dan:
  • Dodiplomski študij (programi Poslovanje, Marketing, Poslovna administracija)
vsak četrtek v mesecu ob 16.00 v Mariboru in Ljubljani
četrtek, 27. 8. 2009
  • Podiplomski študij (magistrski program Mednarodno poslovanje)
četrtek, 27. 8. 2009
  • NOVO - Online informativni dan od doma, v četrtek, 27. 8. 2009.
  • Na višji šoli poteka informativni dan vsak četrtek, ob 16. uri.

Središča za e-študij v Sloveniji
DOBA Maribor, DE Ljubljana – Euro šola Ljubljana, Ljudska univerza Velenje, Ljudska univerza Murska Sobota, Zavod za izobraževanje odraslih Radovljica, Ljudska univerza Koper, Razvojno izobraževalni center Novo mesto, Ljudska univerza Nova Gorica.

Poslušajte izjavo Mojce Jerman, diplomantke e-študija v programu Poslovanje.Več informacij najdete na www.doba.si ali www.vpsm.si .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.