Magazin
25 ogledov

Za zelen slog življenja

Na Lifestylenatural.com boste našli nasvete za odgovornejši in zdrav način življ Žurnal24 main
Lifestyle Natural je projekt, ki spodbuja prijazen odnos do narave.

Humano
"Nacionalno gibanje Lifestyle Natural je projekt, ki spodbuja zdrav način življenja ter prijazen odnos do samega sebe, narave, soljudi in živali," je povedala članica zelene ekipe Tjaša Jazbinšek. Na spletni strani Lifestylenatural.com imajo trenutno že 15.863 registriranih uporabnikov, ki lahko z objavljanjem vsebin tudi sami dejavno soustvarjajo portal.

Telovadba in izleti
Trenutno so na strani videi akcije Bodi fit do poletja, v sklopu katere osebni trener Lucijan Cigale vsak teden predstavi novo vadbo, ljubitelji narave pa lahko spremljate ideje za izlete ob koncih tedna; sodelujete lahko tudi v nagradni igri in zadenete kosilo za dve osebi na izbrani lokaciji izleta.

Zelena delovna mesta
"Pripravljamo tudi projekt Zelena delovna mesta, ki bo zaobjel tako izobraževalni sistem kot gospodarstvo in stroko, gre pa za spodbujanje in ozaveščanje o trajnostno naravnanem gospodarstvu. S strokovnjaki že dokončujemo pripravo obsežnih meril zelenega delovnega mesta," je razložila Jazbinškova. Na strani na vaša vprašanja odgovarjajo tudi različni strokovnjaki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.