Magazin
86 ogledov

Zabava z najemodajalcem

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Zdi se mi, kot da bi prišli v svojo hišo. Preselili sva se iz centra skorajda na deželo, dobili zase celo nadstropje in vse je več kot super!

Sobota

14:55
Hans, lastnik hiše, jih ima kakih štirideset, a je zelo postaven in potrebnih oči.
Ves čas naju je opazoval in nama pomagal nositi reči v hišo.

16:10
Hans naju je povabil na kosilo, ki ga je pripravil sam. Spraševal naju je, kako sva se znašli tam, pa sva rekli, da sva na postanku na potovanju po Evropi.
Ves čas me bulji v joške in se mi nasmiha.

Kolegica me zbada, da bi lahko plačevala najemnino kar s svojimi joški in še s čim, saj lastnik ni odmaknil oči z mene. Glede na to, da ni videti napačen, morda tudi ne bi bila slaba ideja.

Nedelja

Povsem neznačilno za naju sva ves dan preživeli v naravi. Hans je doma prvikrat namignil na seks in zmenili sva se, da če že, potem bova v tem skupaj.
Zaenkrat pa še nič konkretnega.

21:10

Jojojoj! Zalotil naju je, ko sva se objemali in poljubljali. Z desnico sem bila med njenimi nogami in božala mucko, ko je odprl vrata. Sicer se je delal, da ni videl ničesar, a prepričana sem, da je.

Ponedeljek


15:00
Hans naju je vprašal, ali bi naju motila družba, ko je prišel na obisk njegov prijatelj. Le zakaj naju bi motilo, saj sva povsem sami zgoraj? Kolegica pravi, da je njegov prijatelj pravi lepotec in da bi si lahko privoščili malo vselitvene zabave, pa čeprav nekoliko pozno.

23:40

Spodaj smo praznili vinske steklenice, Hansova roka pa je bila ves čas med mojimi nogami. Na koncu pa naju je presenetil z razkritjem poklica njegovega prijatelja. Ukvarja se s snemanjem trdoerotičnih filmov, in če bi bili za, bi lahko zaslužili ogromne denarce.

Verjetno je do te ideje prišel, ko naju je videl zgoraj. Glede na vse, kar sva že počeli, me ne bi presenetilo, če bi poskusili še s tem. Končno je tu priložnost, da si nabereva dovolj denarja za najine sanje v eksotičnih krajih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.