Magazin
2143 ogledov

Zabil sem dolgina vanjo

null Žurnal24 main
"Naj ti ne bo nerodno. Počuti se kot doma," je rekla, ko sem vstopil v njeno stanovanje. Že tretjič tisti teden je klicala v naše podjetje in zahtevala, da pridem jaz.

Pritoževala se je nad nedelovanjem klime, a vsak moj obisk je vsakokrat pokazal nasprotno. Resda je bilo v njenem stanovanju ob mojem prihodu vroče in je bila zaradi tega vedno zelo revno oblečena, a le zato ker klima ni bila prižgana. Zdelo se mi je sumljivo, ker me je vsakič sprejela z nasmehom in mi takoj ponudila pijačo, ter pričela klepetati z menoj. Imela jih je okoli štirideset, a očitno je bilo, da je samska. Moj tretji obisk je bil zanjo očitno že preveč in zdelo se mi je, da me bo vsak hip zagrabila s svojimi dolgimi kremplji. Brezhibno naličena in urejene pričeske v žareče rdeči barvi je bila videti zares mikavno. Tudi njena postava je bila taka, kot se šika. Ko sem dobil potrdilo, da si od mene želi vse kaj drugega kot popravilo klime, so se mi zašibila kolena. Saj ne da si je ne bi želel, a priložnost, ki se je ponudila, je bila zares presenečenje in še dobro, da je bila vedno nekaj korakov pred menoj.

Povsem brez sramu je stopila k meni, mi svojo dlan položila na mednožje in preverila, ali je tam kaj, za kar se splača potruditi. Nemudoma mi je vstal in postalo mi je še bolj čudno v želodcu. "Ohoho!" je zadovoljno vzkliknila. "Kaj pa imamo tule?!" Ves čas me je gledala naravnost v oči, medtem pa previdno odpela hlačni gumb in zadrgo, ter svoje dolge, grabežljive prste potisnila v moje spodnjice. Ti so se takoj ovili okoli čedalje bolj nabreklega korenjaka in ni minilo več kot pol minute, ko sem ga že imel zunaj, njena roka pa je zapeljivo polzela preko njega gor in dol. Ves čas je zadovoljno predla in si oblizovala ustnice, nato pa me pričela riniti proti kavču. Podrla me je nanj, pokleknila k mojim nogam in se z iskricami v očeh zagledala v pokonci stoječega tiča pred seboj. Še vedno nisem izdavil niti besede. Le zijal sem v njeni veliki joški s katerih je potegnila tesno majico, nato pa mednju ujela mojega tiča. Gonila ga je med njima, ga lovila z usti in ga končno celega posesala vanje. Bilo je noro vzburljivo in zdelo se mi je, da se mi pravkar uresničujejo najbolj zaželene sanje. Bila je izredno nepotrpežljiva in želela je početi sto stvari naenkrat. Nenadoma sem jo imel v naročju, v rokah objemal njeni polni ritnici in se čudil, kako vrelo in tesno češpljo ima. Z boki je poplesovala tik nad menoj, v moji glavi pa je pričelo noreti, divjati in zahtevati po tem, da ji pokažem hudiča. Sunkovito sem jo zabrisal s sebe, da je s trebuhom poletela na desno stran kavča, potegnil hlače z gležnjev in skočil za njeno zadnjico.

Pogled, ki sem ga uzrl pred seboj, je bil blago rečeno fantastičen. Lepi okrogli ritnici sta se napeli, kolikor sta se lahko, njen hrbet je bil povsem usločen, z rokama pa se je naslonila preko pripravnega naslona pred seboj. Pred seboj sem ugledal njeno prepohotno, rožnato lepotičko in nemudoma krenil proti njej s svojim boleče oteklim korenjakom. Z debelo glavico sem se že skorajda dotaknil povsem mokrega ustja njene muce, nato pa zverinsko zabil dolgina vanjo, do koder je šlo. Na ves glas je presenečeno zakričala, z desnico nekajkrat močno udarila po kavču, nato pa le še bolj napela svojo čudovito zadnjico. Izvlekel sem korenjaka iz tiste poplave in ga še enkrat na podoben način zabil vanjo. Znova je kriknila in udarila po kavču, ter zahtevala še. Bilo ji je všeč!

To nisem bil več jaz. Tisti tip, ki se je od zadaj zabijal v strankino rit in jo grabil za zibajoči se joški, je bil nekdo drug. Nekdo, ki ga nisem prav dobro poznal. Morda le skrivoma, doma, v svetu domišljije. Tokrat pa je bila to resnica in naval čustev, ki so bruhala iz mene, so končno na plan izbezala še tega fanta, ki si je tako zelo želel samopotrditve, da lahko zadovolji prav vsako, še tako izkušeno, zahtevno in potrebno žensko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.