Magazin
209 ogledov

Začne se s pohotnim pogledom

110309_istock_roza_seks Žurnal24 main
Dobro vem, kaj pomeni njen mačji pogled. Ko pripre veke in se skoraj neopazno nasmehne, mi srce vztrepeta. Saj to lahko pomeni le eno.

Želi si me! Takrat odloži revijo ali karkoli pač počne, vstane in prisede k meni. Delam se, da nič ne vem, in še naprej vztrajno pritiskam po daljincu, čeprav na programu ni nič pametnega. Njena roka kaj kmalu potrdi moje domneve, saj ji dolgi prsti hitro uidejo med moje noge in se začnejo oprijemati korenjaka, ki pospešeno pridobiva na velikosti.

 

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Še dobro, da sem v trenirki, pomislim. Seveda ve, da mi godi in da se ji bom vsekakor priključil, a zdi se mi, da uživa v tem mojem zaigranem nezanimanju. Še bolj se potrudi in njene polne ustnice kmalu začutim drseti po iztegnjenem vratu. Na televiziji še vedno nič pametnega, ona pa s svojo roko že prodira pod ohlapen rob trenirke, ki se medtem že dodobra napolni z mojim korenjakom. Kmalu na njem začutim njeno hladno dlan, ki mi vsakokrat tako zelo prija.

 

Škoda, da ne more imeti ves čas tako mrzle, pomislim. Njene ustnice se znajdejo na mojih in kmalu lahko okusim jagodno mazilo na njih. Tako sladke ima in tako čutne, da bi se z njo lahko poljubljal ves dan. Najraje pa imam, ko mi z njimi objame korenjaka tik pod vrhom in se z jezikom sprehodi preko nabrekle glavice.

Kar zmeša se mi in ona v tem zelo uživa. Poskušam jo opazovati pri tem početju, toda veke se mi same od sebe zapirajo in vse, kar lahko storim, je, da tiho ječim, kako zelo lepo mi je.

Prsti mi zabredejo v njene dolge in goste lase, ki pod mojo roko valovijo gor in dol, medtem pa zberem še toliko moči, da ugasnem televizijo. Sobo tedaj prevevajo le še moje ječanje in njeno sladko cmokanje okoli mojega uda, ki je že tako nabrekel, da bolj ne bi več mogel. Zadovoljna je s tistim, kar vidi pred seboj, in to brez sramu tudi na glas pove. Končno ga izpusti iz objema svojih našobljenih, sesajočih ustnic in si ga privošči z roko. Ko bi vedela, kako zelo blizu sem, tega ne bi počela, a kot bi slišala moje skrite misli, v hipu preneha in vstane. Brez vsakega zadržka v eni potezi sleče svojo kratko majico in pokaže lepe jedre prsi. Nikoli ne nosi nedrčka, saj ga resnično ne potrebuje. Tako zelo naravno lepa je, da se je ne morem naužiti, ko se mi ponudi na ogled. Padejo tudi hlače, spodnjice pa nalašč pusti na sebi. To je delo zame, še prej pa se rada v mojem naročju zapeljivo podrgne kar skozi njih na vrhu mojega junaka, ki še vedno stoji kot zacementiran. Misli v glavi mi begajo in najraje bi jo nategnil v isti sekundi ne glede na spodnjice, saj bi jih verjetno kar pretrgal s svojim čvrstim korenjakom.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Desnica, ki je dotlej pohotno stiskala njeno napeto ritnico, mi uide navzdol in s prsti ji umaknem spodnjice v stran. V istem trenutku začutim, kako zelo mokro ima, in še preden se uspem nad njo naslajati s svojimi prsti, ta že ujame vrh mojega korenjaka med navlažene sramne ustnice, zapeljivo zavrti svojo zadnjico z gibčnimi boki in prav počasi sede nanj vse do samega konca.

 

V tistem trenutku pristajam na vse, obljubim karkoli, celo svoje življenje takoj po koncu najinega intimnega obreda. Ljubim jo bolj kot karkoli na svetu in ona ljubi mene. Vsakokrat, ko dvigne in spusti nazaj svojo prelepo zadnjico, mi to v vroči sapi dahne na uho. O moj Bog! Prihaja mi!

In počutim se fenomenalno, prerojeno, navdušeno … Kričim v sebi, končno pa tudi na glas priznam predajo, medtem ko ona še vedno brez predaha zvija svoje boke med mojimi potnimi rokami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.