Magazin
42 ogledov

Začnite leto razstrupljeni

Privoščite si razvajanje. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Če ste v veselem decembru pretiravali s hrano in zabavami, si privoščite razstrupljanje. Za tridnevno čiščenje telesa boste odšteli 285 evrov.
Koristi že savna. Če si denarno ali časovno ne morete privoščiti večdnevnega tretmaja, se lahko odpravite vsaj v savno ali na prečiščevalno masažo, kakršna je limfna drenaža. Toplice in sprostitveni centri prvi mesec v letu tudi tu ponujajo kar nekaj popustov, zato preverite ponudbo in izkoristite januar za pridobivanje novih moči.

"V zadnjih letih opažamo, da se – zlasti po novoletnih praznikih – gosti vedno bolj zanimajo za naše programe razstrupljanja," nam je razkrila Janja Strašek, prehranska strokovnjakinja pri programu razstrupljanja iz Šmarjeških toplic. Ponudba tovrstnih programov je v slovenskih toplicah zelo bogata, zato vam predstavljamo nekaj namigov.

5 dni razstrupljanja 539 evrov
Terme Šmarješke toplice za 539 evrov na osebo ponujajo petdnevni razstrupljevalni program Vita-Detox. Ta poleg nočitve s polnim penzionom v hotelu Vitarium superior vsebuje masaže, kopeli, savne, pilinge in športne dejavnosti, ki bodo skupaj s posebnim jedilnikom pripomogle k očiščevanju telesa in duha. Program, ki ga vodita osebni trener in strokovnjak za prehrano, lahko prilagodite svojim željam in potrebam. Ponudba velja do 28. februarja.

S prehranskim razstrupljanjem telo razbremenimo odvečnih snovi ter mu omogočimo prepotrebni počitek in vnovično vzpostavitev energijskega ravnovesja.
Janja Strašek, prehranska strokovnjakinja
Očistite telo za 285 evrov
Po praznikih lahko svoje telo vrnete v ravnovesje tudi v Termah Dobrna, kjer lahko do 31. marca izkoristite 20-odstotni popust na program Čiščenje telesa. Ta poleg nočitev s polpenzionom vsebuje neomejeno kopanje, vodno aerobiko, jutranjo telovadbo in celoten prečiščevalni program z nego telesa in obraza ter savnami in prilagojenim jedilnikom. Tudi tu program poteka pod strokovnim vodstvom in je prilagojen posamezniku. Za tridnevno prečiščevanje v Termah Dobrna boste odšteli 285 evrov na osebo, za šestdnevno pa 622 (ceni sta brez popusta).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.