Magazin
28 ogledov

Zadenite VIP-doživetje v Nassfeldu

Nassfeld Nassfeld
Petim srečnežem podarjamo zvezdniško VIP-doživetje ob odprtju smučarske sezone 2012 v Nassfeldu.

Odprtje letošnje smučarske sezone v Nassfeldu bo 1. decembra, v tednu prej pa bo pet srečnežev lahko doživelo pravo zvezdniško VIP-doživetje. Če želite biti med njimi tudi vi, odgovorite na nagradno vprašanje in z malo sreče bo uživanje v Nassfeldu za dve osebi vaše.

Prvi po nedotaknjenih strminah

VIP-doživetje v Nassfeldu se bo začelo ob 10.30 ob žičnici Millenium Express, ki jo bodo zmagovalci nagradne igre Nice Surprise s pritiskom na gumb spravili v pogon. Ob 11. uri bo na Kofelplatz Madritsche zmagovalce pozdravili vodja gorskega kompleksa Nassfeld, ki jim bo tudi predal smučarske vozovnice, katerimi se bodo prvi spustili po nedotaknjenih stezah. Da bo smuka še boljša in varna, bo smučarski servis vsem zmagovalcem pred odhodom na stezo pregledal smučarsko opremo.

Uradni preizkuševalec steze

Ob 11.30 uri se bo po belih strminah Nassfelda spustil legendarni smučar Armin Assinger, ki mu bodo zmagovalci lahko tudi segli v roko ali pa ga povabili v VIP-hiško, kjer jih bodo ob 13.30 uri pričakale koroške specialitete in bife presenečenja, v dar pa bodo prejeli smučarsko jakno z oznako Uradni preizkuševalec steze v Nassfeldu.

Sprostitev v toplicah

Po smučarskem VIP-doživetju se bodo ob 16.30 zmagovalci prav po zvezdniško sprostili v hotelu Gartnerkofel****, kjer jih bodo ob 19. uri pričakala tudi samopostrežna pogostitev po koroško. V nepozabno doživetje je vključena tudi nočitev, ob odhodu iz hotela pa bodo nagrajence razveselili tudi še s celodnevno smučarsko karto, ki jo bodo lahko vnovčili naslednjič.

Pravila sodelovanja v nagradni igri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.