Magazin
1352 ogledov

Zadeta od pohote

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Že prvi pogled na plesišče mi je obstal na čedni rdečelaski, ki se je zibala v ritmu glasne glasbe, ter bežala nadležnim rokam naključnega soplesalca.

Po dolgem času se s kolegi odpravimo v diskoteko obujat spomine na dni, ko smo hodili na veliko osvajat in žurirat in kaj se mi zgodi? Tisto, kar se mi je takrat zelo poredko. Že prvi pogled na plesišče mi je obstal na čedni rdečelaski, ki se je zibala v ritmu glasne glasbe, ter bežala nadležnim rokam naključnega soplesalca. Videl sem, da ji ni do njega, le plesala bi rada in se zabavala. Pri tem so se ji lepo oblikovane prsi erotično pozibavale, ujete v oprijet puli, njena vitka postava pa je delovala kot silhueta sredi plesišča.

Ni jih bilo veliko, ki so premogli dovolj poguma za plesno stopicljanje na sredini prostora, zato je bilo še toliko bolj nenavadno, ko sem se tja zagnal sam. Prijatelji so bili nemalo začudeni nad mojo potezo, a kaj kmalu doumeli moj pravi razlog za pogum. Vrtenje okrog rdečelaske se mi je še kako obrestovalo, saj je bilo videti, da je komaj čakala nekoga, kot sem jaz, da bi se rešila opitega zoprneža, ki je končno pobral šila in kopita, ter se preselil za šank.

Minuta do dve pa se je z desno roko že ovijala okrog mojega vratu, ter erotično zibala s svojimi boki pred menoj. "Lidija!" je zavpila na moje uho. Tudi sam sem se predstavil in v naslednjih petih minutah je bilo videti, da bova postala dobra prijatelja. Izmenjala sva si kar nekaj besed, kot bi se želela spoznati v delčku sekunde. Dejstvo pa je bilo, da je pri obeh preskočila tista mala iskrica, ki se skriva v vsakem človeku in te nažene v dejanja, kakršnih si sicer nikoli ne bi upal privoščiti. Moje roke so bile povsod, celo na njeni zapeljivi, napeti zadnjici. Božal sem njena hlebčka in si dopovedoval kako zelo srečen človek sem.

"Bi se dala dol?" me je vprašala, kot bi bilo to nekaj samoumevnega. "Zakaj pa ne?" sem ji odgovoril z vprašanjem. Opita od erotičnega naboja sva se zatekla na žensko stranišče, se zaprla v kabino in pričela slačiti drug drugega. Poljubljala se je kot podivjana pohotnica in z roko ves čas silila za moje hlače. Vse dokler ji s spretnimi prsti ni uspelo prodreti za spodnjice in v pest pograbiti stoječega tiča, ki je po tem le še bolj nabreknil. "Rada fafam …" je začela in tega sem bil neskončno vesel. "Ampak v tem trenutku sem tako potrebna, da hočem le, da me močno pokavsaš." Nič hudega. Tudi tako bo v redu.

Grabil sem jo za jedri joški, ju potiskal navzgor in pri tem dvigoval njen tesen puli preko njih. Ko sem se z lepotičkama srečal iz oči v bradavičke, se nisem mogel upreti želji, da ju poližem, ju sesam, grizljam in gnetem. Ječala je, kot da ji ne bi bilo mar za morebitne punce, ki bi lahko vstopile v stranišče in me še bolj grabila za tiča, ter vlekla k sebi. "Daj me … močno me daj!" je dejala, ob tem ko se je z rokama naslonila preko kotlička in mi izzivalno nastavila svojo prelepo ritko.

seks, par, partnerja, erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Od zadaj sem vstopil v njeno mokroto, z rokama pa ponovno pograbil čudoviti joški, ki sta se le stežka upirali gravitaciji nad straniščno školjko. Vse skupaj se je zgodilo v le nekaj minutah in ko sem jo takole pritiskal od zadaj, ter poslušal njeno sladko ječanje, sem se spraševal, čemu mi je bila tisti večer tako zelo naklonjena boginja sreče. Srečal sem lepo dekle, ki je imelo v glavi enako idejo o divjem, nepričakovanem seksu z neznancem, bil sem ji všeč in zgodilo se je.

Ni ji bilo dovolj, da sem že sam precej na trdo prihajal od zadaj vanjo in se je še sama zaganjala s svojo seksi ritko nazaj proti meni na mojega korenjaka, vse dokler nisva zadeta od pohote prišla drug z drugim. Očitno pa ni bila zadeta le od mojega potrebnega tiča. "Bova eno črtico?" je vprašala in iz hlačnega žepa potegnila majhno vrečico belega prahu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.