Magazin
347 ogledov

Zadnjič samska

seks par ljubezen Žurnal24 main
"Dragi! Polet je minil brez zapletov, pristali sva v sončnem vremenu in sedaj mi dovoli nekaj zadnjih dni preživetih kot uradno samska. Ljubim te!"

Je bilo zadnje kar sem poslala Gašperju preden sem doživela tri nore, divje in neponovljive dni, ter noči. Martina je bila na trnih in polna pričakovanja, saj ni imela glede česa skrbeti. Bila je srečno samska, oko je vrgla na kogar koli se ji je pač zahotelo, z menoj pa je bilo nekoliko drugače. Doma sem pustila svojega zaročenca s katerim naj bi se vzela naslednji vikend. Zmenila sva se, da bova imela polno in zabavno dekliščino, ter fantovščino in, da takrat ne bova oprezala drug za drugim. Z najboljšo prijateljico Martino sva se odpravili na sončne otoke, daleč stran od znanih obrazov in radovednih oči, ki bi lahko skazile najino zabavo. Že prvi večer sva ob obali spoznali nekaj postavnih turistov, ki so se na vso moč zabavali, a najine poglede je najbolj pritegnila družba, očitno premožnih in samozavestnih tipov. Kmalu smo se spoznali in ugotovili sva, da gre za skupino precej znanih nogometašev. Ker me nogomet nikoli ni zanimal, meni seveda niso bili znani, zato pa je Martina vedela o dveh skoraj vse. Kmalu me je pustila samo saj se je že na vso moč zabavala z enim izmed njih in videla sem ju odhajati proti apartmajem kjer se je nato kmalu tudi dala dol z njim. Lepotec v beli srajci z velikim ovratnikom pa je pristopil k meni, mi ponudil pijačo in se z menoj spustil v sproščen pogovor. Angleščina mi kar leži, zato ni bilo nikakršnih ovir, prav tako kot jih ni bilo slabo uro kasneje, ko sva že mečkala rjuhe v njegovem apartmaju.

Kar ni mogel prehvaliti mojih oblin, katere je z največjim zadovoljstvom osvobajal moteče obleke in se po njih sprehajal s svojimi ustnicami, ter jezikom. Vedela sem, da grešim in varam svojega fanta a spomnila sem se Martininih besed: "Bolje prevarati fanta kot moža!" Za naslednje dobre pol ure sem nanj pozabila in mislila le še na golega, zagorelega lepotca, ki je svoje telo vztrajno silil med moje dolge noge. Te so bile še nekoliko v krču a, ko je končno prišel mednje in se lotil pohotne mucke, mi je bilo vseeno za ves svet.
Gašper mi je še nikoli ni polizal in tudi ne verjamem, da mi jo kdaj bo, zato sem bila še toliko bolj vesela pozornosti manekenskega lepotca, ki mi jo je nudil.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Oči so se mi od užitka obračale navznoter in za hip sem pomislila na prijateljico. Spraševala sem se ali morda doživlja kaj podobnega, sicer pa sem vedela, da mi bo vse skupaj podrobno zaupala takoj, ko prideva skupaj. Hrepenela sem po njegovem jeziku, ki je razpiral mojo pohoto in se potapljal vanjo, po drugi strani pa z očmi iskala njegovega korenjaka, katerega mi je kot na pladnju nastavil pred oči, ko je z njim legel k meni.

Tako velikega še nisem videla, čudila pa sem se tudi dejstvu, da je imel povsem pobritega. Gladek, lep, nabrekel ud je bil preveč mamljiv, da bi se ga branila vzeti v usta. Toplo in čvrsto zadevo sem prvikrat obdelovala na takšen način, po drugi strani pa se mi je zdelo, da povsem obvladam situacijo in kmalu je iz njegovih ust prišla potrditev. Bila sem potrebna kot še nikoli in se mu prvikrat predala od zadaj. Pohotno sem nastavljala svojo ritko, z obrazom pa rinila po vzglavniku, ki mi je bil ravno pravšnja opora. Rada seksam, toda tista izkušnja je bila zame še prav posebej lepa. Ko je legel na hrbet in mi predal pokonci stoječega korenjaka na uporabo si še nisem mislila, da bom sede na njemu doživela svoj vrhunec življenja katerega bo zelo težko, če že ne nemogoče, preseči. K sreči se nisem zaljubila vanj, le noro sem uživala ob vsakem srečanju z njim. Ob odhodu pa sem pri pogledu visoko iz zraka na otok pohote spustila debelo solzo sreče, ki sem jo tam doživela.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.